Jūnija blogeres, laiks dāvanām!

Jūnija blogeres, laiks dāvanām!

01. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jūnijā brīžiem sajutos gluži kā nonākusi dienvidu zemēs, jo par karstuma trūkumu sūdzēties nevarēja, līdz ar to dzīvošanās pa ūdeni bija obligāts dienas pienākums tāpat kā vismaz viena porcija saldējuma. Jo kad tad, ja ne vasarā? Kad tad, ja ne tagad?

Dažkārt, apsolot, ka dzīvi sākšu baudīt no rītdienas, tā arī nekad nepienāk, un nepagūsti ne attapties, kad saproti, ka aiz muguras tik daudzi gadi, kas nav pa īstam izdzīvoti. Tāpēc, dāmas, tversim mirkli un dzīvosim šodienai, lai pēc gadiem nebūtu jānožēlo, ka dzīve bijusi bez garšas. Lai gan, domājams, uz jums, mīļās blogeres, to nevar attiecināt, jo, vērojot, kā ceļojat pa Latviju, aiz tās robežām, izbaudat laiku ar saviem mīļajiem un neaizmirstat palutināt arī sevi, var apgalvot, ka jūs esat dzīvas un dzīvojat savu dzīvi no sirds.

P.S. Tieši tāpēc es esmu priecīga, ka šie Jāņi bija ar nelielām atkāpēm (lasi - bez lietus) un brīdī, kad bērni bija devušies pie miera, varēju ar savu vīru doties uz zaļumballi izdejoties līdz pat saullēktam. Dopings labam laikam uz priekšu.

Jūnijā jūs stāstījāt par

 Banija_lv

Dubultmamma

Madaras mamma

zane_r

Blogeres, mīļš paldies jums, ka esat ar mums kopā arī vasarā un jūsu blogošanai nav pārāk karstu dienu. Pateicībā par jūsu blogiem, jums arī dāvanas!

Ķermeņa kopšanas līdzekļi komplektu no DOVE

dāvinām

 Banija_lv;

zane_r

***

Zvaigzne ABC grāmatu

Dzīvnieki. Es krāsoju un līmēju uzlīmes

dāvinām

Madaras mamma

***

Zvaigzne ABC grāmatu

Pārvērt ūdeni krāsās! Zoodārzā. Zaķēns Ziķeris

dāvinām

Dubultmamma

Apsveicam! Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tās jāizņem līdz š.g. 1.augustam.

Lai kļūtu par jūnija blogeri, tev mēneša ietvaros bija jāiesūta vismaz četri blogi, neskaitot pieteikumus konkursiem un produktu testu atsauksmes.