Karstais laiks un grūtniecība

Karstais laiks un grūtniecība

10. Jun 2019, 10:24 zane_r zane_r

Ilgi gaidītā vasara ir klāt, taču itin nemaz nespēju par to priecāties. Lielais karstums man liek justies ļoti slikti. Arī ārpus grūtniecības nepavisam neesmu karstu vasaru fans, taču šoreiz tas šķiet īpaši izaicinoši. Mana galva ir dulla un sāp, jūtos, kā vatē – domas ir neskaidras un grūti koncentrēties. Tā kā strādāju radošu darbu, mana produktivitāte ir absolūta nulle. No sēdēšanas pie datora esmu pārsvīdusi līdz nemaņai.

Protams, cenšos dzert ūdeni vēl vairāk kā ikdienā, lai neatūdeņotos, taču tas dullumu nemazina. Pa ielu ejot, pārvietojos tikai ēnas pusēs un mēģinu rast kādu veldzējumu caurvējos. Un tā kā pa dienu sanāk visai daudz pakustēties, jo jāvadā meita uz nodarbībām un pašai dažādas darīšanas, tad vakarā gribas kājas pakārt vadzī. Lai arī ikdienā nēsāju kompresijas zeķes, lai mazinātu smaguma sajūtu kājās, tik un tā vakarā manas kājas smeldz un sāp. Taču esmu atradusi sev formulu, kā vakarā atvieglot briesmīgo sajūtu kājās. Vispirms ieeju remdenā dušā, kuru noslēdzu ar aukstu ūdeni uz kājām, pēc tam iemasēju Limfodrenāžas želeju kāju tūskas mazināšanai no GMT zīmola, kas dod atvēsinošu sajūtu un tā sastāvs ir tieši piemērots sievietēm gaidību laikā. Pēc šīs procedūras atguļos dīvānā, uzceļu kājas augstāk un, kamēr skatos ikvakara seriālu, uzklāju uz kājām aukstā ūdenī samitrinātu dvielīti. Mitro dvielīti pārmaiņus arī paturu uz galvas, skausta un rokām. Šie soļi man lieliski palīdz atveldzēties pirms došanās naktsmierā, lai vispār varētu aizmigt. 

Arī katru rītu sāku ar remdenu dušu, taču drīz vien tās efekts jau ir zudis, jo karsts jau ir no paša rīta. Vienā no šādām traki tveicīgām dienām, esmu pierakstījusies uz Lutināšanas procedūru pie manas iemīļotās kosmētiķes Ivetas Māmiņu klubā. Lai arī drusku bažījos, vai tik karstā laikā tas ir prāta darbs, tomēr brīdī, kad ieeju Māmiņu kluba patīkami vēsajās telpās, visas manas bažas paliek aiz durvīm. Kad Iveta pasaka, ka pirms procedūras grasās man uzklāt atvēsinošu masku uz kājām un tās pamasēt, esmu gatava viņu teju vei celt debesīs. To kolosālo atvieglojošo sajūtu pat nav iespējams aprakstīt! Kamēr kaifoju par savām atvieglotajām kājām, Ivetiņa jau klāj barojošu masku uz mana vēdera un lūdz iekārtoties vēl ērtāk, lai es varētu izbaudīt sejas procedūru un skausta masāžu. Pēc pīlinga un no visa liekā atbrīvošanas no sejas ādas, saņemu burvīgu un atslābinošu masāžu, kam saldajā ēdienā seko atvēsinoša maska arī sejai. Man tiešām gribas sev iekniebt, lai pārliecinātos vai nesapņoju.

Tik ļoooooti labi man tas liek justies! Kamēr sejas maska iedarbojas, Ivetas prasmīgās rokas jau masē manas plaukstas un pirkstus. Bet noslēgumā viņa mani atstāj vēl mierīgi pagulēt, pirms dodos tālākās gaitās. Ak, meitenes, palutiniet sevi ar šo procedūru – jūs nenožēlosiet!

Topošo un jauno māmiņu, sieviešu lutināšanas programma ar skaistumkopšanas speciālisti Ivetu Liberti