Februāra blogerēm dāvinām grāmatas no Zvaigzne ABC!

Februāra blogerēm dāvinām grāmatas no Zvaigzne ABC!

01. Mar 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Februāris mums aizritējis, gatavojoties Māmiņu Kluba grandiozajam Sieviešu festivālam, kas vairākus tūkstošus sieviešu aizvadītajā sestdienā pulcēja Jūrmalā. Vai arī tu biji to debešķīgo sieviešu skaitā, ar kurām kopā izbaudījām šos skaistos svētkus?

Esam bezgala priecīgi, ka savā ikdienas skrējienā atrodiet laiku arī, lai padalītos ar mums savās domās, iesūtot savus blogus. Katru no tiem vairākkārt pārlasām, jūtam līdzi, ja nepieciešams, sūtām spēcinošus vārdus, priecājāmies kopā un arī ceram, ka viss būs labi.

Paldies jums, februāra blogeres!

Banija_lv

Superbēbīša māmiņa un tētis

Līva Krastiņa

Olīša mamma

SkolēnaMamma

Lūk, arī balvas!

Izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatu

Ato un brīnumpērle

Grāmata bērniem “Ato un brīnumpērle” ar krāšņām Margaritas Stārastes ilustrācijām aizved lasītājus uz pasakainu salu siltajā Dienvidjūrā, kur zied brīnumskaisti augi, ienākas gardi augļi un iezemieši stāsta senu leģendu par brīnumpērli. Divi draugi – Ato un Džims – kāro ieraudzīt šo pērli paši savām acīm, tāpēc dodas iepazīt krāšņo, neparasto zemūdens pasauli.

DĀVINĀM

SkolēnaMammai

***

Izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatu

Kaķītis un Ūpītis

“Kaķītis un Ūpītis” ir jautrs stāstiņš par to, kā divi dzīvnieciņi, garlaicības mākti, nolēma samainīties ar dažādām ķermeņa daļām un kā viņi pēc tam jutās.

DĀVINĀM

Olīša mammai

***

Izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatu

Lidojošais zilonēns Dambo

DĀVINĀM

Banija_lv

***

Izdevniecības Zvaigzna ABC grāmatiņu

Čieps. Drosmīgais cālēns

Cieto lapu grāmatiņa par drosmīgāko putnu kūts iemītnieku cālēnu Čiepu, kurš izglābj draugu no nelaimes.

Līvai Krastiņai

***

Izdevniecības Zvaigzne ABC grāmatiņu

Žū-žū. Miega pelēns

Peļu ģimenē piedzima seši mazuļi. Pelēni kā jau pelēni – sīciņi, kaili un rozīgi, aizlipušām acitiņām. Tikai viens bija pavisam citāds – kā pūkains kamoliņš, melns kā oglīte, mīkstām, zefīrbaltām ķepiņām bez nadziņiem un zelta pušķīti astes galā.
– Nav man nekā no peļu spēka! Nav man sava talanta! – pelēns paaudzies sūrojās.
– Ir gan, mazais, mēs tikai vēl neesam to atraduši, – dēlēnu mierināja peļu paps.

Grāmatiņa atklāj, kādam ļoti vajadzīgam darbam mazais Žū-žū ir kā radīts. Mīļuma pilnā pasaka ar sirsnīgajiem zīmējumiem dāvās ģimenes vakaram mieru un atsūtīs mazulim saldu, saldu miedziņu.

DĀVINĀM

Superbēbīša vecākiem

Blogeres, dāvaniņas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tās jāizņem līdz š.g. 2.aprīlim.

P.S. Lai kļūtu par mēneša blogeri, tev februāra ietvaros bija jāiesūta vismaz 4 blogi, neskaitot produktu testu atsauksmes un pieteikumus konkursiem. Apkopojot iesūtītos blogus, ņēmām vērā arī to kvalitāti.