SuperBēbis2020: Top lietas SuperBēbja pūriņā

SuperBēbis2020: Top lietas SuperBēbja pūriņā

Mūsdienās, kad bērnu preču klāsts ir tik daudzveidīgs, ir grūti neapjukt un nesapirkt liekas lietas. Svarīgi ir izvērtēt vai nopirktā lieta tiks lietota regulāri un atvieglos tavu ikdienu, bet, kad izvēle stājas pie bērnu drēbītēm... jāsaka, ka tajā mirklī groži atlaižas un sirds vēlas VISU. 

Man ļoti patīk tekstila izstrādājumi, koši printi, bet ir ļoti svarīgi, ka izstrādājums iekļauj sevī tādus kritērijus kā kvalitatīvs audums un funkcionalitāte. Uzrakstīšu par dažām lietām, kuras esmu izraudzījusies mūsu gaidāmā bērniņa pūriņam.

Siltais ietērps aukstākam laikam - jaciņa ar kapuci, siltinātas bikses un pieskaņots bodijs ar skaistu ābolu apdruku. Lielisks komplekts pavasarim un ārā gulēšanai Lodgerī.

Komplektiņš no ViKrEm

https://www.vikrem.lv

Ar pirmo bērnu iemīlējos Lodger funkcionalitātē, tādēļ viens no must have pirkumiem bija tieši Lodger Bunker, ratu cimdi, šalle, cepurīte un zābaciņi. Bērns tiešām netiek pārtuntulēts un miegu ratos pārlaiž mīkstā un siltā kūniņā

Meitenīgās lietiņas no ViKrEm (www.vikrem.lv) - neesmu svārciņu un kleitu cienītāja līdz konkrētam vecumam, bet domāju, ka vismaz vieniem svārciņiem pirmajā garderobē jābūt, vismaz, lai varētu skaisti nofotografēties ģimenes albumam. Tilla svārciņi ir ļoti viegli, turklāt neitrālā krāsa ļaus kombinēt ar dažādiem bodijiem. 

Vilnas zeķītes ir lieliska lieta, jo silda kājiņas, kad bēbim vēl nav normalizējusies termoregulizācija. Mūsdienās tās var dabūt no dažādiem vilnas maisījumiem un tās pat būs kvalitatīvas no akrila dzijas, bet šoreiz izvēlējos 100% aitas vilnas zeķītes, kuras mazliet "kož", tādējādi stimulējot asinsriti

Mūsu bēbis dzims februārī, tā kā spēlējoties ar Valentīndienas tematiku, dažas lietas sagādāju ar sirsniņu apdruku. Adīto jaciņu un bikses lieliski varēs kombinēt ar dažādiem bodijiem. Audums ir kokvilna, tādēļ bēbim šie apģērba gabali var likties ērti.

Noteikti vēlos iepazīstināt ar burvīgu zīmolu Dedestina babynest , kuru var atrast Facebook un Instagram

Jau kādu laiku nolūkojos uz šīm lietiņām, kuras tiek darinātas no kvalitatīvas kokvilnas, kura tiek piemeklēta tieši jūsu gaumei un vajadzībai. Savā īpašumā saņēmu sapņainu ligzdiņu ar gaumīgu mežģīņu maliņu, satīna lenti un rūpīgi izstrādātu tehnisko pusi, sedziņu ar minky flīsu un paladziņu - lai viss būtu savā starpā saskaņots. Jā, dažreiz liekas, ka bez šīm lietām var iztikt, bet palasot atsauksmes no citām mammām, nolēmu, ka jāizmēģina ligzdiņas maģija. Turklāt komplekts izskatās ļoti skaisti un var kalpot arī kā lieliska raudzību dāvana.

To patlaban novietoju mūsu next to me tipa gultiņā, kuru izmantosim pirmos mēnešus:

Gultiņai norullējas viena mala, tādējādi maksimāli tiek satuvināta mamma un bērns, bet tas notiek ievērojot drošības standartus. Gultiņa stiprinās ar siksnām pie mūsu lielās gultas, tādēļ nepastāv risks, ka tā var atbīdīties no gultas.

Pirmais komplektiņš un pirmās cepurītes. Manuprāt, pirmajam komplektam jābūt īpaši ērtam, tādēļ acīs iekrita komplekts ar vīlītēm uz āru. Šāds variants ir īpaši patīkams zīdainim, jo asās vīles nekairina ādu. 

Cepurītes tika sarūpētas dažādas - gan sienamās, gan vienkārši uzvelkamās. Tās pēc nepieciešamības mainīs.

Lietiņas no ViKrEm

Un vēl - arī man mīļš komplektiņš no Lindex. Īpaši vēlētos izcelt bodijus ar pārliekamo priekšu, jo tie ir ērti uzvelkami zīdainim - tie nav jāvelk pāri galvai, tādējādi izvairoties no iespējamiem konfliktiem un brēcieniem :)

Tā nu lielā kumode ir aizpildīta ar dažādām lietiņām un drēbītēm, kuras jau drīz varēs likt lietā. :) No malas liekas, ka šoreiz esmu pārcentusies, bet mūsdienās, kad viss ir tik skaists un pārdomāts, ir grūti atturēties no pirkumiem, it īpaši, kad tie ir bijuši deviņu mēnešu garumā.

Kādi bija jūsu Must Have pirkumi?