Marta blogeres, PALDIES jums!

Marta blogeres, PALDIES jums!

02. Apr 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Marts mums visiem nesis lielu izaicinājumu, tāpēc ir svarīgi, lai šajā laikā mēs būtu vienoti, viens otru atbalstītu, iedvesmotu un arī sapurinātu brīdī, kad šķiet, ka nolaižas rokas.

Daudzas mūsu blogeres teic, ka blogu rakstīšana Māmiņu Klubam viņām ir kā sava veida meditācija, kas vismaz uz brīdi palīdz aizmirst visas nebūšanas, atrast atbalstu starp citām mammām un saņemt tik ļoti nepieciešamo enerģijas devu. Mums ir liels prieks, ka esi viena no mums, kuras dienas obligātais minimums ir ielūkošanās Māmiņu Kluba portālā, sekošana mums sociālajos tīklos, jo bez jums mēs nebūtu tie, kas esam. Paldies, ka esi mūsu spēks, mūsu iedvesma un viena no mums.

Būsim blakus arī turpmāk!

Atskatīsiemies, par ko martā vēstījušas mūsu blogeres.

Mīlestība

SkolēnaMamma

Pateicībā par jūsu blogiem, dāvinām jums grāmatas no izdevniecības Zvaigzne ABC!

Grāmatu Jēcis. Trusītis kārumnieks

dāvinām

Mīlestībai

Cieto lapu grāmatiņa par trusīti Jēci, kurš ir liels kārumnieks. No burkāniem, olām, medus un miltiem trusītis pagatavo ļoti garšīgu un skaistu kūku un ielūdz draugus to nobaudīt.

Mazo lasītāju noteikti iepriecinās arī sirsnīgās un dzīvespriecīgās Tonija Volfa ilustrācijas.

***

Grāmatu Mežpasakas. Par Zalktēnu un stirnu meitenēm

dāvinām

SkolēnaMammai

Rakstniece Laura Vinogradova kopā ar mākslinieci Ievu Ozolu turpina stāstus par zaļā, varenā, dzīvā meža iemītniekiem, kuri daudzās izpausmēs līdzinās mums – cilvēkiem. “Mežpasakas. Par Zalktēnu un stirnu meitenēm” atklāj vissvarīgākās dzīves vērtības. “Pieņemšanas pasakā” skaistais, veiklais Zalktēns ar Vecā Āpša palīdzību saņem atklāsmi, ka spēj paveikt neskaitāmas lietas tieši tāpēc, ka ir čūskulēns – rāpulis –, nevis četrkājainis vai divkājainis. “Mīlestības pasakā” stirnu meitenes Luīze un Mūna izdibina, ka par dejotprasmi būtiskāka ir spēja piedot un ka Mīlestībai nav noteikumu un ierobežojumu.

Paldies jums un tiekamies jau atkal aprīļa blogos! Pēc dāvaniņām gaidīsim jūs viesos Māmiņu Kluba redakcijā.

P.S. Lai kļūtu par marta blogeri, Tev mēneša ietvaros bija jāiesūta vismaz 4 stāsti, neskaitot pieteikumus konkursiem un produktu testus.

Mīlestība Mīlestība 07. Apr 2020, 17:30

Ļoti, ļoti jauki! Sirsnīgs paldies! 😀