Ar ko cienāt Helovīna mazos viesus? 7 idejas

Ar ko cienāt Helovīna mazos viesus? 7 idejas

30. Oct 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau rītvakar, iespējams, pie tavām namdurvīm klauvēs viesi, piesolot izjokot, ja vien nepacienāsi ar saldumiem. Lai bērniem būtu prieks, jau laikus nodrošinies ar gardumu krājumiem. Protams, vari izlīdzēties ar jau gataviem veikalā nopērkamiem gardumiem, bet vari likt lietā savas pavārprasmes un pagatavot ko garšīgu mazajiem Helovīna viesiem arī pati. 

Gardumu grozā no veikalā nopērkamajām lietām vari likt gan konfektes, ar kurām tradicionāli šajos svētkos tiek cienāti viesi, gan arī augļus, sukādes, riekstus vai popkornu.

Ja vēlies pagatavot kārumus pati, tad piedāvājam iedvesmai dažas idejas:

No garšīgām vafelēm bērni neatteiksies nekad. Vari cept gan saldās, gan arī veikt izmaiņas receptēs un pagatavot sāļās vafeles, tās papildinot, piemēram, ar ķimenēm vai sieru.

Vēl viena variācija par tēmu "vafeles" varētu būt vafeles, kuras pildītas ar iebiezināto pienu. Īsta cukura bumba, bet tāds gardums ir tā vērts!

Vienkārši pagatavojams našķis ir arī auzu pārslu cepumi, kurus vari papildināt ar šokolādi vai zemesriekstu sviestu.

Vien 8-10 minūtes krāsnī un gatavais kārums būs zemesriekstu sviesta cepumi.

Savulaik ļoti populāri bija dažāda veida mafini. Šis ir patiesi ļoti pateicīgs kārums, jo to sastāvā var likt teju jebko, un tikpat plaša ir arī dekorēšanas iespēju amplitūda. Varbūt Helovīna viesiem pagatavo banānu vai šokolādes mafinus?

No kārdinošajiem keikpopiem nespēs atteikties neviens bērns. Jautrākais, ka to pagatavošanā un dekorēšanā vari iesaistīt arī savas atvasītes!