Miķeļdiena nosvinēta, pa divām piegājieniem gatavojot vafeles ar iebiezināto pienu bērndudārza un skolas tirdziņiem, tad nu steidzu jūs iepriecināt ar recepti, pēc kuras sanāca fantastiskas vafeles! Tieši kā no bērnības!
Nepieciešamās sastāvdaļas (visu, izņemot cukuru ņēmu x2, jo cepu gan pašu vēderiem, gan tirgošanai):
2 olas, 100 sviests, 200ml krējums, 150-200gr cukurs, 200gr milti. Pildījumam - vārīts iebiezinātais piens
Pagatavošanas process:
Izkausē sviestu katliņā. Bļodā pievieno cukuru, olas, kuļ līdz cukurs sāk izšķist. Tad pievieno krējumu, miltus un maisa līdz viss samaisās vienmērīgā masā.
Sakarsē vafeļu pannu- izmantoju klasisko vafeļu pannu,lai vafeles var sarullēt un sapildīt.
Liek pa vienai ēdamkarotei uz pannas un cep kamēr gatavs.
Vārīto iebiezināto pienu pildu konditorejas tūtā un pildu vafelītes.