Decembra blogeres, paldies jums!

Decembra blogeres, paldies jums!

04. Jan 2019, 12:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir pat grūti aptvert, ka vēl viens gads ir aiz muguras. Vēl viens lielisks gads kopā ar Māmiņu Klubu un jums, foršās, labās. 

Tieši pateicoties jums, jūsu iesūtītajiem stāstiem, viedokļiem, komentājot citu blogus, apmainoties pieredzē un zināšanā, mūsu 2018.gads ir bijis tik skaists un piepildīts.

Pienācis jauns gads, kas noteikti nesīs daudz jaunu piedzīvojumu, taču viens gan paliek nemainīgs - ik mēnesi mēs apdāvināsim savas aktīvās blogeres ar balvām. Tāpēc dalies ar savām sajūtām un domām ar citiem Māmiņu Kluba lasītājiem, iesūtot visa janvāra garumā savus blogus!

Lūk, ieskatīsimies, par ko esat vēstījušas decembrī.

Banija_lv

Madaras mamma

Mamm.mamm

PirmoreizMamma

BALVAS

Visām decembra blogerēm

PirmoreizMamma

Mamm.mamm

Madaras mamma

Banija_lv

pateicībā par iesūtītajiem rakstiem dāvinām

Lego Duplo  (10858)

Palīdziet savam bērnam uzbūvēt krāsainās 3D puzles no lielajiem LEGO® DUPLO® klucīšiem! Pirmsskolas vecuma bērni tos labprāt sašķiros pēc trīs dažādām krāsām un izdomās, kādu dzīvnieku var uzbūvēt no katras krāsas klucīšiem. Lai veidotu stāstus un veicinātu valodas attīstību, varat izmantot klucīšus ar attēliem; tā bērni arī uzzinās, ko ēd dažādi dzīvnieki. DUPLO klucīši ir īpaši radīti, lai būtu interesanti un droši mazajām rociņām.

Apsveicam! Dāvana jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tās jāizņem līdz š.g. 4.februārim.

P.S. Lai kļūtu par decembra blogeri, Tev mēneša ietvaros bija jāiesūta vismaz 4 stāsti, neskaitot pieteikumus konkursiem un produktu testus.