Mēs atradām lielisku dāvanu divgadniekam!

Mēs atradām lielisku dāvanu divgadniekam!

16. Dec 2018, 22:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Manuprāt, Ziemassvētku vecītim grūtākais darbs svētkos ir izdomāt , ko uzdāvināt 1-2 gv bērnam.. viņi vēl nespēj 100% noformulēt savas vēlmes un uzrakstīt vēstuli vecītim, tāpēc, ķērāmies pie darba paši! Izpētot Eliota mantu kasti, salīdzinot ar ko rotaļāties pašlaik patīk visvairāk ilgi mums galva nebija jālauza- tas būs Lego! Šodien, kad mani vīrieši ir devušies uz tēta darba Ziemassvētku eglīti, mammai paveras brīvs laiks nesteidzīgi sākt saiņot dāvanas! Izpakoju vilcienu, ieliku jaunas baterijas un izlēmu- noteikti jāpadalās, ja nu kāda mammīte vēl lauza galvu par lieliskas dāvanas izvēli savam mīlulim! Bildes varbūt nav gluži lieliskas, taču, svarīgākais jau ir saturs :) 

Kautkad iepriekš jau rakstīju, ka mūsu mājās Lego ir ieņēmis godalgotu vietu top 3 mīļāko rotaļlietu topā, un tas dod iespēju spēlēties ne tikai bērnam un attīstīt izdomu, bet produktīvi pavadīt laiku rotaļās visai ģimenei kopā! Iepriekš akstīju, ka esam nolūkojuši nākamo, ko gribētu ieraudzīt mūsu Lego pulkā- Lego Duplo Tvaika lokomotīves vilciens! Urrā!! Gatavs..To arī salavecītis Eļukam būs sarūpējis kā vienu no dāvaniņām! 


Es jau iedomājos to prieku, kad bērns pamodīsies Ziemassvētku rītā un zem eglītes riņķos nepacietīgi jaunais vilcieniņš, kurš tā vien gaidīs, kad dosimies kopīgās rotaļās. 

 

Kāpēc izvelējāmies Lego un LegoDuplo tvaika lokomotīves vilcienu? 
1. Jo kā jau minēju, Lego mūsu mājās ir ļoti iemīļota rotaļlieta
2. Lego rosina bērniem iztēli, sīko motoriku un palīdz mazajiem pirkstiņiem darboties - tas ir ļoti svarīgi bērna attīstībai
3. Ar Lego Duplo bērnam rotaļu laikā varam mācīt dzīvniekus, jo tādi nāk līdzi dažādos komplektos, arī šajā! Mācīties krāsas- jo Lego klucīši ir dažādu krāsu. Mācīties emocijas, atšķirt puikas no meitenēm, jo nāk komplektos arī cilvēciņi un tā es varētu turpināt ilgi jo ilgi! 
4. Mūsu mājās ir dažādi transportlīdzekli- neskaitāmas mašīnas, lielas un mazas, elektriskas un kājminamas, lidmašīnas, motocikli..- bet nebija viens transportlīdzeklis, vilciens, tāpēc zinājām, ka šī dāvana tiks novērtēta.
Lego duplo lokomotīvēs vilciens nav vienkārši vilciens- tas ir elektro vilciens, kurš darbojas ar baterijām un vienkarši izkustinot pats dodas ceļā! Viņam komplektā nāk sliedes, un skaņu taustiņi- kuri attiecīgajā vietā kur ieliekam apstādina vilcienu, liek braukt atpakaļ gaitā, apstādina un ielej degvielu, dod skaņas signālu un signalizē ar gaismām! Nu pasakiet man- kurš puika nebūtu sajūsmā? :) Kas vēl svarīgi - Papildus var lejupielādēt lietotni, lai atklātu vēl vairāk rotaļu iespēju, tostarp tālvadības pults funkciju, un jaukus uzdevumus, ko paveikt kopā ar mazuli!

Mēs esam par kvalitatīvām dāvanām, ne kvantitāti dāvanās.. tāpēc, ja Tavas ģimenes domas sakrīt ar mūsējām, nenožēlosiet- Lego Duplo būs īstens draugs arī jūsu ģimenē! 


Kas vēl ir liels plus visiem Lego komplektiem- tie savā starpā ir savienojami, kas pavērš vēl lielākas iespējas rotaļām. Arī šim Lego vilcienam, pagaidām, piedāvājumā ir divi sliežu komplekti- viens ar tiltiņu

otrs bez

Pirms svētkiem, šos komplektus ir iespējams iegādāties par superizdevīgām cenām izpārdošanās un akcijās! ps - īpaši draudzīga cena šobrīd pirkimiņš.lv :))

 

Pēc svētkiem noteikti padalīšos, vai Eliota sajūsmā tiešām bija tik liela, kādu esmu iedomājusies un par kuru noteikti nešaubos :)


Tagad ātri skrienu komplektu pakot atpakaļ kastītē, kamēr mani puiši nav atgriezušīes, lai pārsteigums izdevies svētku vakarā!

 

Lai katrai mazajai sirsniņai vecītis atnes to, ko visvairāk kārojas!


 









 

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 17. Dec 2018, 10:45

Pašreiz Maximā un Rimi ir svētku atlaides! Plus labas cenas ir arī pirkumins.lv

Cik esmu redzējusi, uz atlaidēm šo var iegādāties par 50eur!

mamma88 mamma88 17. Dec 2018, 00:09

Tiesi skatijos delam vilcienu.

mamma88 mamma88 17. Dec 2018, 00:09

Cik sis lego maksa?