Pēcsvētku glābējs - Rasēns

Pēcsvētku glābējs - Rasēns

27. Dec 2018, 12:13 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Cik labi, ka pirms svētkiem paspējām izņemt produktu testu jogurtiņus, jo tieši šorīt tie mums lieliski noderēja!!

 

Pēc garajām svētku brīvdienām skanot modinātājam es tā vien domāju- nu lūdzu, atļauj man vēl pāris stundiņas pagulēt, lūdzu.., lūdzu.. bet modinātājs un darbs bija nepielūdzams, ir jāceļas!

Un kā jūs domājat, cik viegli pēc brīvdienu trakumiem un vēlās gulētiešanas dēļ svētkiem viegli bija pamosties Eliotam? Tik pat grūti cik mums!

Slinki taisījāmies uz darbiņiem un bērnudārzu, taču, pirms brokastīm dārziņā kautko vajag apēst, mazajam, neomā esošajam cilvēciņam, lai sagaidītu brokastis bērnudārziņā.! 

Jā! Mums taču ledusskapī ir Rasēns jogurtiņi!! 

Šādus, ar krāsainajiem graudziņiem vai končiņām klāt Eliots ēda pirmo reizi! Nekad iepriekš tādus nebijām pirkuši, jo ērtāk bija fiksi laukā esot kādu sūcamo biezenīti, jogurtiņu vai pieniņu ar salminu nopirkt un ātri bez šmuces tos apēst.., bet nu, Eliots jau ir tik "pieklājīgā" vecumā, ka ļoti smuki ēd ar karotīti, un šie jogurtiņi varētu nomainīt mūsu "sūcamos" snakus kādā pauzītē starp ēdienreizēm! 

Šorīt šie krāsainie un gardie jogurtiņi bija ātrais mūsu glābējs - mammai nebija jāgatavo rīta putra un visi priecīgi! Brokastis , kas varen gardas un krāsainas, tepat dīvanā, pie multenes, ar pidžammu mugurā.. gandrīz kā nesteidzīgā brīvdienā! .. gandrīz.. 

Kā Jums šķiet.. Vai pēc vienas bundžiņas, kurā ir 110ml, bērns apstājās? Nē! Tātad, par to vai tiešām garšīgi, nav vērts diskutēt :) 

 

Iepakojums tieši tik košs, ka neviens mazais ziķeris nepaies garām! Iekšā gards jogurtiņš ar vaniļas un zemeņu garšu un piena šokolādes končiņām.

Tākā šī bija pirmā mūsu pieredze ar šādiem jogurtiem, kuros var pievienot pārslas vai končiņās, tad Eliotam brokastis bija īpaši aizraujošas!

Paldies Rasēnam, par Eliota šī rīta brokastīm, un noteikti draudzēsimies arī turpmāk, gan kādā našķu brīdī, gan arī ērti paķert mašīnā līdzi kādā garākā pārbraucienā , kas mums gadās visai bieži!

mamma88 mamma88 27. Dec 2018, 19:48

Vini izskatas ar cukuru piebazti. Jau ta svetkos berniem ir saldumu pacinas. Pec svetkiem-saldinatie jogurti.