Aizkustinoši Māmiņu Kluba ONLINE dzemdību video: IEDVESMOJIES skaistākām dzemdībām

Aizkustinoši Māmiņu Kluba ONLINE dzemdību video: IEDVESMOJIES skaistākām dzemdībām

05. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir par ģimenēm, par visu dabīgo un visu skaisto. Šo gadu laikā esam nofilmējuši unikālus dzemdību kadrus, izveidojot aizkustinošus video, kas ir ne tikai kā dokumentālas filmas, bet arī kā izzinoši video topošajiem vecākiem, lai saprastu, kas īsti notiek dzemdību laikā un pēc tām. Atbalsts dzemdībās. Pareiza elpošana. Dažādās dzemdību pozas. Pirmā satikšanās. Pirmās asaras. Pirmā apģērbšana. Pirmā iepazīšanās. Pirmā mazuļa maltīte.  Viss pirmo reizi!

Dzemdību VIDEO: Skaties unikālos kadrus, kā piedzīvojām Annas dzemdības!

Māmiņu Kluba TV raidījuma jaunās sezonas pirmajā raidījumā parādījām, kā pasaulē nāca bērniņš! Kopā ar filmēšanas komandu māmiņa Anna, kura pēc tautības ir ukrainiete, ļāva ieskatīties šajā skaistajā un tik intīmajā procesā! Skatieties dzemdību VIDEO stāstu!

Skaties unikālus dzemdību video! 

20170117101813-29584.jpg

Aizkustinoši DZEMDĪBU kadri: kā pasaulē nāca Roberts

Bērniņa pirmais elpas vilciens, pirmais kliedziens.. Un viņš tik sārts, tik mīļš, tik vārgs, un tai pat laikā - tik spēcīgs.

Iepazīsimies ar mazulīti Robertu!

 

20140908094716-59104.jpg

ĶEIZARGRIEZIENA DZEMDĪBAS

EKSKLUZĪVS VIDEO: kā notiek dvīnīšu DZEMDĪBAS

Lai mazulītēm ļautu palikt puncī pēc iespējas ilgāk, māmiņai Ingai vairāk bija jāmēģina atrasties gultā. Bija zināms arī tas, ka mazulītes pasaulē ieradīsies ķeizargrieziena operācijas laikā noteiktā dienā un laikā. Tomēr pārsteigums bija liels, kad četras dienas pirms paredzētā ķeizargrieziena operācijas māmiņa saprata – meitenītes vēlas peiteikties ātrāk, turklāt pašas. Satraukums, asaras, neziņa, viss mijās kopā, kad topošie vecāki ieradās Jūrmalas slimnīcā, kur viss jau bija sagatavots operācijai. 

Mūsdienās ķeizargrieziena operāciju veic, pielietojot spinālo anestēziju, ievadot to māmiņas mugurā, kā rezultātā kļūst nejūtīga māmiņas ķermeņa lejasdaļa. To iespējams veikt gan pirms plānveida, gan akūta ķeizargrieziena operācijas.

 

 

20160201135829-25571.jpg

MĀJDZEMDĪBAS

TIKAI Māmiņu Klubā: skaties ONLINE Mājdzemdību filmu

Šoreiz Māmiņu kluba speciālizlaidumā runāsim par mājdzemdībām ar daudz un dažādām māmiņām un speciālistiem, baudiet, gūstiet zināšanas arī jūs! Piedzīvojiet bērniņa nākšanu pasaulē mājās!