Dzemdību VIDEO: Skaties unikālos kadrus, kā piedzīvojām Annas dzemdības!

17. Sep 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba TV raidījuma jaunās sezonas pirmajā raidījumā parādījām, kā pasaulē nāca bērniņš! Kopā ar filmēšanas komandu māmiņa Anna, kura pēc tautības ir ukrainiete, ļāva ieskatīties šajā skaistajā un tik intīmajā procesā! Skatieties dzemdību VIDEO stāstu!

Dzemdību video stāsti jau ir ierasta TV raidījuma “Māmiņu Klubs” tradīcija, un arī šajā jaunajā sezonā vēlējāmies tās parādīt! Dzemdību projektā pieteicās topošā māmiņa Anna kopā ar dūlu, jogas pasniedzēju un prenatālā atbalsta personu Jekaterinu Haberašvili. Dzemdības noritēja Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā. 

Visu vasaru Anna cītīgi gatavojās, apmeklēja grūtnieču jogu pie savas dūlas, mācījās pozas un tad kādu augusta sestdienas vakaru, tieši noteiktajā laikā, dzemdības arī sākās!

Māmiņu Kluba filmēšanas komanda sekoja līdzi un aicina ieskatīties arī jūs! Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļas personāls - vecmāte Anda Ulpe un ginekoloģe Inese Lasmane - rūpīgi uzraudzīja dzemdību norisi, un uz rīta pusi mazulīte Anna Marija jau bija klāt. Lielu atbalstu māmiņai sniedza arī dūlas klātbūtne dzemdībās.

Aizkustinošais brīdis, kad pasaulē ierodas bērniņš, izsauca prieka asaras arī mums, raidījuma veidotājiem!

Aicinām noskatīties TV sižetu un iedvesmoties!

 

Māmiņu Klubs TV