RED šokolāde. Grēkot bez sirdsapziņas pārmetumiem

RED šokolāde. Grēkot bez sirdsapziņas pārmetumiem

06. Nov 2018, 13:58 FejuFeja FejuFeja

Parādiet man to dīvaini, kuram negaršo šokolāde! Un pat, ja pacels kāds roku, es varu derēt, ka viņš mānās, vai arī vienkārši negrib atklāt Savas vājības.

Mums nereti, jo sevišķi nedēļas nogalēs, ir tas brīdis, kad tā vien kārojas kādu našķīti. Palutināt sevi. Saldumiņu. Enerģiju. Un bieži vien izvēle nosliecas par labu šokolādei. Tumšai, gaišai, ar riekstiem, bez. Vienīgais, kas mani parasti šādās reizēs attur, ir apziņa, ka kaut kad pārskatāmā nākotnē jau atkal tomēr gribēsies uzvikt peldkostīmu, tātad, visam vajag mēru. Bet RED šokolāde ar kaut ko izceļas - tā satur mazāk kaloriju nekā šokolāde “parastā”, tātad, drīkst grēkot droši bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Ja godīgi, paņemot to rokā un skatoties uz uzrakstiem par mazāku kaloriju saturu, biju ļoti skeptiski noskaņot. Vai tad tā vairs ir bauda, ja ar samazinātu grēka daudzumu? Bet ja jūs zinātu, cik tā ir garda! Debešķīga! Es pat teiktu, ka baudāmāka nekā daudzas citas šokolādes. Un noformējums… tāds erotiski elegants, jo sevišķi šokolādes konfekšu kārba, kur katra konfekte ir kā dimanta gabaliņš. Ieliec mutē un sajūties kā septītajās debesīs.

RED biju iepriekš redzējusi dažādās tirdzniecības vietās, un vienmēr domājusi, ka tā pie mums ieceļojusi kaut kur no Eiropas… Bet, ziniet, ko, draugi? To ražo tepat Jelgavā!

Noteikti vērts pagaršot un turēt pa rokai brīžiem, kad gribās kaut ko garšīgu. Un šī būs arī burvīga dāvaniņa draudzenei, kura skaita kalorijas. Jo pat tiem, kuri tievē un skaita kalorijas, vajag šokolādes dotā prieka.