Piesakies Mayeri Sensitive šķidrā veļas mazgāšanas līdzekļa testiem!

Piesakies Mayeri Sensitive šķidrā veļas mazgāšanas līdzekļa testiem!

07. Oct 2019, 22:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meklē saudzīgu veļas mazgāšanas līdzekli, kas ir piemērots visas ģimenes apģērbu mazgāšanai, tostarp arī mazuļu drēbītēm? Piesakies testiem un izmēģini Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli!

Mayeri Sensitive šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis  ir videi un patērētājam nekaitīgs un tam piešķirts ES ekomarķējums, kā arī Ziemeļu astmas un alerģijas sertifikāts, kas apliecina, ka produkta ražošanas ciklā ietekme uz vidi ir bijusi minimāla un tas ir nekaitīgs patērētājam.

  • Piemērots mazgāšanai gan automātiskajās veļas mazgājamās mašīnās, gan  mazgāšanai ar rokām.
  • Nesatur smaržvielas, krāsas vai konservantus.
  • Piemērots zīdaiņu un alerģisku cilvēku drēbju mazgāšanai.
  • Efektīvi noņem netīrumus gan remdenā, gan siltā ūdenī.
  • Satur ūdens mīkstinātāju, kas novērš kaļķakmens nogulšņu uzkrāšanos.


Produkts ir pieejams arī iepakojumā, kurš līdz 75% samazina iepakojuma atkritumu un vairāk pasargā  mūsu planētu no bezgalīgiem plastmasas kalniem. Attiecīgi, klients, pērkot produktu mīkstajā iepakojumā, var uzpildīt savu veco iepakojumu un samazināt atkritumu apjomu.

Mayeri Sensitive produkti ir paredzēti ģimenēm ar maziem bērniem, alerģiskiem un astmatiskiem cilvēkiem, kā arī patērētājiem , kuriem rūp cilvēku radītā ietekme uz apkārtējo vidi!

Kā pieteikties produktu testiem?

Sūti vēstuli uz produktutesti@maminuklubs.lv, norādot, kāpēc tieši tu vēlies testēt Mayery Sensitive*!

*Piesakoties testēt produktu, tu apņemies septiņu dienu laikā iesūtīt savu atsauksi par produktu maminuklubs.lv portālā, pievienojot arī fotogrāfijas.

MAYERI SENSITIVE – DROŠS JUMS, DROŠS VIDEI!