Maximas meistara marka ienāk mūsu mājās

Maximas meistara marka ienāk mūsu mājās

04. Jul 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nekad iepriekš Maxima veikalā nebiju pirkusi  Meistara markas produkciju, tāpēc labprāt piekritu piedāvājumam to nogaršot.

Mans garšu piedzīvojums sākās uzreiz- iekāpjot automašīnā dažu minūšu laikā tika notiesātas abas sviestmaizes ar laša tartaru un anšovu mērci. Sākumā bažījos par to, vai maz man tas varētu garšot, jo, veikalā pirktu, esmu ēdusi tikai maizīti ar vistu. Tad nu varu teikt, ka laša tartars ar anšovu mērci manām garšas karpiņām bija jauns atklājums, kuru noteikti izbaudīšu vēl un vēl, maizīte bija ļoti sātīga, sulīga un garda. Biju ļoti pārsteigta, ka sviestmaize tiešām bija ar sviestu. Mans secinājums – ja jau ar sviestu, tad noteikti svaiga. Ņemot vērā, ka esmu no tiem cilvēkiem, kas ļoti daudz laiku pavada automašīnā, šādu uzkodu noteikti izvēlēšos arī turpmāk.

20180704122614-61017.jpg 

Mans šī gada atklājums numur Viens ir  Meistara Markas Turku zirņi ar pākšu pupiņām kokospiena mērcē un Garneļu salāti ar avokado.

Abi ir numur Viens, jo nevaru izvēlēties, kurš man garšoja vairāk. Abos ēdienos visvisvisvairāk man garšoja mērce, visticamāk Meistara markas pavāriem ir kāds noslēpums, kā var pagatavot tik gardu mērci, pat, ja izmantošu visus produktus, lai pagatavotu ko līdzīgu, man šķiet, ka man neizdosies.

Turku zirņi ir ne vien ļoti gardi, bet arī ļoti sātīgi. Tos, protams, es nevarētu ēst automašīnā, bet darbā- kaut katru dienu.  Savukārt, garneļu salātus, kuru sastāvā šķita, ka ir garneles, garneles, garneles un dārzeņi,  es varētu ēst no rīta, pusdienās un vakariņās. Manuprāt, ļoti pareizi izvēlētas produktu proporcijas un tā fantastiski gardā mērce.

Pat tagad siekalas saskrējušas mutē.

20180704122631-60192.jpg

20180704122638-87175.jpg 

Ļoti priecājos, ka lielveikalā ir iespēja iegādāties  veselīgus “gatavos ēdienus” steidzīgajiem gaļēdājiem, jūras velšu cienītājiem, veģetāriešiem un pat VEGĀNIEM. Padomāts ir par visiem.