GMT atjaunojošais krēms ādai ap acīm - maigas rūpes par skaistumu

GMT atjaunojošais krēms ādai ap acīm - maigas rūpes par skaistumu

09. Mar 2019, 00:00 Banija Banija

Tajā brīdī, kad Māmiņu Klubs aicināja pieteikties GMT acu krēma testēšanai, es biju jauna acu krēma meklējumos, tāpēc ar lielu prieku pieteicos pamēģināt ko jaunu.

Mana iepriekšējā pieredze ar dažādu ražotāju acu krēmiem ir bijusi tikpat dažāda - no tādiem, kas man patīk, līdz beidzot ar variantiem, no kuriem rodas apsārtums vai arī šķiet, ka acu zonā ir uzklāts kilograms smaguma.

Taču GMT atjaunojošais krēms ādai ap acīm rada patīkamu pretstatu - tas ir ļoti viegls, patīkamas konsistences un ar neuzbāzīgu aromātu. Gluži kā mazs SPA vai kosmētikas salons mājas apstākļos.

Simpatizē, ka pēc krēma uzklāšanas ādai nav velkošas sajūtas vai arī smaguma, un tāpat arī manai jutīgajai ādai ir ļoti svarīgi, lai nerastos alerģiskas reakcijas - un ar šo krēmu tādu nav. Ir patīkami, forši un rodas sajūta, ka manai ādai pieskāries profesonāļa pirksts.

Ikdienas paiet ļoti straujā ritmā, tāpēc nereti sejas āda izskatās nogurusi un zem acīm parādās drūmi loki, tāpēc es ar lielu prieku palutinu sevi un savu ādu ar GMT krēmu, lai āda ap acīm tiktu atjaunota un palutināta. Vēl nevaru komentēt, vai krēma spēkos ir izlīdzināt mīmikas krunciņas, kā to sola ražotājs, jo šādu efektu noteikti varēs novērot pēc ilgstošākas krēma lietošanas, taču to, ka āda kļuvusi mirdzošāka, to gan varu droši apgalvot.

Vairāk par GMT atjaunojošo krēmu ādai ap acīm vari uzzināt ŠEIT