Finišējam ar GTM svaru samazināšanas krēma eksperimentu

Finišējam ar GTM svaru samazināšanas krēma eksperimentu

02. Apr 2018, 08:36 FejuFeja FejuFeja

Pagājušas divas nedēļas, kopš lietoju Latvijā ražoto krēmu, kas paredzēts svara samazināšanai.

Jāteic gan, ka manus pūliņus nedaudz pabojājuši svētki, jo vakar manā vēderā nonāca tik daudz kinderolu, kā nekad agrāk, bet ko tu Lieldienām padarīsi. Ne jau katru dienu tādi svētki un bērnu lūgums apēst šokolādi, lai viņi tiktu pie pārsteiguma. Protams, ka man jāizlīdz, nav divu domu.

Iesākumā pret krēma solījumiem  biju noskaņota ļoti skeptiski un vienubrīd pat domāju, ka varētu savu eksperimentu pārtraukt. Taču, būtu dusmīga pati uz sevi, ja neizturētu līdz galam.

Krēmu lietoju divas reizes dienā – no rīta un vakarā –, bagātīgi ar to iemasējot augšstilbu un vēdera ādu. Domājot par slaidinošu efektu, biju domājusi, ka krēms radīs siltuma efektu (jo kaut kā taču tas liekais svars jāizsviedrē), taču nē. Pilnīgi nekā tāda. Drīzāk varētu teikt, ka krēms ir salīdzinoši slīdīgs un mana vienīgā vēlme būtu, lai tas ādā uzsūcas nedaudz ātrāk, jo vēl kādu brīdi pēc tā uzklāšanas nepameta lipīguma sajūta.

Taču nu kārta rezultātiem centimetros. Tāpat kā pirms divām nedēļām, arī šodien vēderu mērīju slaidākajā vietā, savukārt augšstilbus – platākajā.

Apkārtmēri pēc GMT Beauty krēma lietošanas divu nedēļu garumā

Viduklis: 73,5 cm (pārmērīju vairākkārt, lai tam noticētu)

Augšstilbi: 54,5 cm

Rezultāts – augšstilbu apkārtmērs samazinājies par 0,5cm, bet vidukļa – par 1,5cm.

20180402083521-50834.jpg

20180402083554-23000.jpg

Ko es darīju šo nedēļu laikā? Esmu noskrējusi + nostaigājusi divu nedēļu laikā 136,6 km (diemžēl slimošanu dēļ un dažādu Lieldienu aktivitāšu dēļ izpalika ierastās ikdienas garās pastaigas), no rītiem, kamēr Fejiņa gulēja, mājās veicu muskuļus nostiprinošus vingrinājumus, dzēru daudz ūdeni. Un, protams, katru dienu ieziedu ādu ar GMT krēmu.

Ja vaicāsiet par svaru kilogramu mērvienībās, teikšu, ka tas turās praktiski uz vietas, jo ūdeni dzeru daudz un, ai, kā man garšo saldumi. Jo sevišķi šajās dienās, kad Fejiņai bija uznākuši melnie, tos patērēju lielākā daudzumā, lai “uzturētu sevi formā” un pavisam bezspēkā nepakristu.

Līdz ar zudušiem centimetriem novēroju vēl kādu likumsakarību – kopš krēma lietošanas āda tajās vietās, kur krēmu regulāri uzklāju, kļuvusi elastīgāka un gludāka. Ar tik konsekventu un regulāru krēma lietošanu, domāju, ka tas ir GMT nopelns, jo nekādi citi līdzekļi šajā periodā šajās ķermeņa zonās netika lietoti.

Tā kā pudelītē krēma vēl pietiekoši daudz, turpināšu to lietot līdz uzvarai (lasi – kamēr pudelīte būs tukša).