Es nopirku: John Masters Organics sejas kopšanas līdzekļi

Es nopirku: John Masters Organics sejas kopšanas līdzekļi

23. Mar 2017, 07:32 FejuFeja FejuFeja

Ņemot vērā, ka mana sejas āda bijusi problemātiska jau kopš padsmitgadnieces laika, es ādas kopšanai nežēloju līdzekļus, cenšoties sniegt tai pēc iespējas labāko.

Kad man bija padsmit gadi, es biju nelaimīga, jo seja vienmēr bija ar pūtītēm, taču ārsti solīja – divdesmit gadu vecumā viss pāriešot. Pienāca ilgi gaidītie divdesmit, pienāca trīsdesmit, bet nekas īpaši nav mainījies. Mana seja vēl aizvien izskatās kā pusaudzei. Taukaina, ar pumpām.

Parasti sejas kopšanā variēju ar trim ražotājiem – Avene, Bioderma un Vichy, taču šoreiz izvēlējos kaut ko jaunu – John Masters Organics. Manā arsenālā tagad var atrast gan līdzsvarojošu sejas mazgāšanas līdzekli ar milteni, gan līdzsvarojošu serumu ar milteni.

Kā jūtos pēc pirmajām lietošanas reizēm? Ļoti labi! Pēc sejas nomazgāšanas seja ir patīkami svaiga, bez taukainuma, matēta, savukārt serums ir kā punktiņš uz „i”, jo manas platās un dziļās poras tiešām šķiet mazākas. Kādam, iespējams, varētu nepatikt produkta savdabīgais aromāts (eko kosmētika, kā nekā), taču man tas netraucē. Drīzāk gan liek sajusties kā laukos, zaļā pļavā. Vienīgais mīnusiņš – pie seruma lietošanas vajag piešauties (nezinu, varbūt man vienkārši padevies brāķēts iepakojums?), jo pirmajās reizēs, cenšoties to izsmidzināt no pudelītes, serums nonāca visur citur, tikai ne uz ādas.

Turpmāk sejas kopšanā varēšu pievienot vēl vienu sev simpatizējošu, pārbaudītu un par labu atzītu zīmolu - John Masters Organics.

FejuFeja FejuFeja 24. Mar 2017, 07:05 mimimiim

Pirku biotēkā. Uzķēru atlaidi, kad produktam bija -30%.

cecii cecii 23. Mar 2017, 23:37

šis viennozīmīgi ir labs ieguldījums. Patīk viss no šī zīmola (izņemot cenu). Dārgais gals, tā teikt.