Sieviešu Klubā jau aktīvi darbojas DEVIŅI klubiņi! Pievienojies arī Tu!

Sieviešu Klubā jau aktīvi darbojas DEVIŅI klubiņi! Pievienojies arī Tu!

11. Mar 2012, 16:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nedēļu Sieviešu Klubā aktīvi darbojas blogeru veidotie interešu klubiņi. Aktīvo blogotāju skaits ir manāmi palielinājies! Jau pirmās nedēļas laikā ir izveidoti DEVIŅI (!!!) klubiņi un ir deviņas klubiņu saimnieces! Ieskaties, kādas interešu tēmas jau ir pārstāvētas! Varbūt vēlies kādam klubiņam pievienoties? Vai arī par kādu vēl nepārstēvētu nozari uzņemties atbildību?

 

Un tā, par Sievišķīgo lietu klubiņa saimnieci šonedēļ kļuvusi Madmozele. Viņa mums atklāj skaistas un ļooti, ļoooti sievišķīgas lietiņas. Iedvesmo un iekārdina :) Viņas klubiņa darbību skaties šeit!

 

Recepšu Klubiņa saimniece ir mūsu aktīvā blogere Rozhuks. Par ko lasīsim recepšu klubiņā? Protams, ka par receptēm un dažādiem knifiņiem, kurus var izmantot virtuvē īstas saimnieces.Recepšu klubiņu apskati šeit!

 

Par Zaļā klubiņa saimnieci ir kļuvuši blogotāja Inny. Viņa uzņemas atbildību būs informēt par zaļā dzīvesveida aktualiātēm un izglītot ekoloģiskajā jomā. Visu klubiņa darbību skaties šeit!

 

Dabas velšu un dārzkopju klubiņu atvērusi mūsu blogotāja Minniite. Viņa jau piepulcinājusi krietni lielu sekotāju pulciņu. Tā turpināt! Dārza lietu klubiņā ieej šeit!

 

Izklaidējošā klubiņa saimniece Vavinna mūs regulāri izklaidēs, iesakot labu literatūru, kuru brīvā laikā palasīt. Pirmā - grāmata, kas ļauj sevi tuvāk iemīlēt. Izklaidējošo klubiņu lasi šeit!

 

Lieliskāko ceļojumu galamērķu klubiņa un Individuālo stila lietiņu klubiņa saimniece ir Noelle. Bet viņai šobrīd vajadzīga tava palīdzība! Noelle mums jautā - vai šie klubiņi maz būtu aktuāli? Vai turpināt uzņemties atbildību par tiem? 

 

Vēl Sieviešu Klubā darbojas jau Literārais klubiņš, kura saimniece ir Kalliope. Viņa mūs mudinās rakstīt dzeju un literārus izklaides gabaliņus, kā arī pati savos radošajos domu lidojumos dalīsies ar mums. Paldies par to! Literāro klubiņu skaties šeit!

 

Un visbeidzot Sieviešu Klubā sācis darboties arī Garīgo atklājuma klubiņš, kura saimniece ir Sandija. Šajā klubiņā lasīsim visu par mistisko, ezotērisko un grūti izskaidrojamo. Gaidām! :) Šo klubiņu skaties šeit!

 

 

VĒLIES IESAISTĪTIES KĀDĀ NO KLUBIŅIEM? PIEVIENOJIES! UN DROŠI VARI ATVĒRT VĒL KĀDU KLUBIŅU. 

 

ATGĀDINĀM, KA VISĀM KLUBIŅU SAIMNIECĒM, KURAS UZTURĒS SAVUS KLUBIŅUS AKTĪVUS VISMAZ MĒNESI (TAS NOZĪMĒ - KLUBIŅĀ NODROŠINĀS VISMAZ DIVUS BLOGUS NEDĒĻĀ), SIEVIEŠU KLUBS DĀVINĀS DĀVANU KARTI 25 LATU VĒRTĪBĀ SEMINĀRU UN NODARBĪBU APMEKLĒŠANAI)

 

Tavs Sieviešu Klubs