INTERESANTI: Vasaras ziedu horoskopi mammām un bērniem

12. Jul 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras saulgrieži ir laiks, kad dabā virmo īpašas sajūtas – jūtama salda un reibinoša ziedu smarža, jo viss ir pilnbriedā. Šis ir laiks, kad vēlamies ticēt rituālu mistērijām – mēs dodamies pļavā, plūcam ziedus, pinam tos vainagā un pavadām gada garāko dienu un īsāko nakti. Taču nav tā, ka tas viss ir tikai nostāsti un tēli, jo daba ir dzīva un tā spēj mums pavēstīt daudz par mums pašiem. To laiku, kad esam nākuši pasaulē, mēs varam apzīmēt ne tikai ar vienu no divpadsmit zodiaka zvaigznājiem, katrai šai zīmei atbilst arī savs zieds, kurš atklāj kādas dziļākas mūsu personības un dvēseles dzīles.

Konsultē astroloģe Akvelīna Līvmane.

Mēs līdzības ar sevi varam meklēt it visur un kāpēc gan lai tie nebūtu ziedi, jo tie prot iedvesmot, gluži tāpat kā bērni, iespējams tāpēc mēs reizēm savus mazos vēlamies salīdzināt ar puķēm, kuras uzziedējušas mūsu dzīvē un dara to krāšņāku.

Mēs patiesi esam piederīgi plaukstošajai dabai un šis ir laiks, kad to visdziļāk spējam izjust. Tāpēc ielūkosimies ziedu horoskopā un uzzināsim, ko tas par mums un mūsu mazuļiem stāsta.

Auns – sausserdis 

Auna zīmei atbilstošs ir augs ar nosaukumu sausserdis jeb vairāk zināms kā "mīlestības koks" vai "saldā mīla". Šiem cilvēkiem piemīt liela mērķtiecība, tāpat kā sausserdim, kurš vijas uz augšu. Gan mazi, gan lieli, kuri dzimuši sausserža zīmē, ir stipri un labprāt meklē jaunus risinājumus, kas mainītu dzīves notikumus.

Vērsis – magone

Mūsu mazās magonītes ir ar lielisku stila izjūtu, tās patiesi prot priecāties, turklāt magonēm patīk sagādāt prieku arī citiem. Tomēr der atcerēties, ja ģimenē aug maza magonīte, viņai ir svarīga drošības sajūta un komforts, taču jārēķinās ar nedaudz ietiepīgu raksturu.

Dvīņi – lavanda 

Lavanda būs tā, kas vienmēr radīs jaunas idejas un labrāt iedvesmos citus. Lavandas noslēpums slēpjas tajā, ka viņa spēj būt skaista gan vienam, gan visiem, turklāt ir ļoti mākslinieciska.

Vēzis – akants

Gan sevi, gan bērnus, kas dzimuši vēža zīmē mēs varam salīdzīnāt ar tādu augu kā akants, kurš pie mums ir atceļojis no sitām zemēm. Akants ir jūtīgs, ar labu uztveri un intuīciju, taču ļoti viegli ļaujas ārējo spēku ietekmei, īpaši pilnmēness. Akants sevī slēpj skaistumu un atklātību, akanta zīmē dzimušajiem svarīgākais šajā dzīvē ir mājas un ģimene.

Lauva – saulespuķe

Saulespuķe ir koša un krāšņa un tādi ir arī cilvēki, kas nākuši pasaulē saulespuķes zīmē. Ja ģimenē aug maza saulespuķīte, tad svarīgi paturēt prātā, ka viņa lēnām, taču ar pārliecību vienmēr mēģinās sasniegt iecerēto. Saulespuķes ir mīlošas, dāsnas, uzticamas un apveltītas ar plašu intelektu.

Jaunava – ipomeja 

Tie, kuri pasaulē nākuši jaunavas zīmē var sevi salīdzināt ar puķi vārdā ipomeja. Ipomejas ir lieli plānotāji un apdomā pat vismazākās nianses pirms pieņem lēmumu. Viss, kas iesākts, vienmēr jāpabedz, turklāt tas jādara ar vislielāko uzmanību.

Svari – roze

Svari jeb rozes vēlas, lai viss pasaulē notiktu atklāti, turklāt, lai apkārt valdītu skaistais un labais. Rozēm ļoti patīk māksla un dzeja, arī pastaigas dabā. Rozes nespēj savu dzīvi iedomāties bez ģimenes, jo ģimene pēj sagādāt vislaimīgākos dzīves mirkļus.

Skorpions – krizantēma 

Krizantēmas ir daudzslāņaini ziedi un tādi ir arī cilvēki, kuri sevī slēpj krizantēmas dabu. Ja zinām, ka mūsu ģimenē ir kāda krizantēma, tad vienmēr jāēģina ar viņu būt atklātiem un patiesiem, jo šie ziedi visu jūt intuitīvi.

Strēlnieks – narcise 

Tā tikai šķiet, ka narcises ir uz sevi vērstas un pārņemtas ar savu ārējo izskatu, patiesībā cilvēki, kas sevī iemieso narcises tēlu ir ļoti godīgi, tieši un mīloši, taču ar vienu noteikumu, ja arī viņus mīl. Gudrība un veiksme ir narcišu labākie pavadoņi.

Mežāzis – neļķe 

Neļķes ir apveltītas ar spēcīgu gribasspēku un nelabprāt piekāpjas citiem. Ja esam mazas neļķītes māmiņas, tad jāpatur prātā, ka mūsu mazais vienmēr vēlēsies būt pirmais un to nekad neslēps, turklāt vienmēr mēģinās ērti iekārtoties savā komforta zonā.

Ūdensvīrs – orhideja 

Arī orhidejas ir ziedi, kas par mums var pastāstīt daudz, tie tiek saistīti ar ūdensvīra zīmē dzimušajiem. Orhidejas ir sapņainas, taču arī nopietnas, viņas prot mīlēt un uzklausīt, turklāt vienmēr atklās melus, ja par tādiem uzzinās. Zinātkāre ir orhideju pasaules izzināšanas veids.

Zivis – ūdensroze 

Ūdensrozes ir apveltītas ar zināšanām un arī emocionalitāti, kuru diezgan labi prot pārvaldīt. Mēs vienmēr varam doties pēc padoma pie ūdensrozēm, jo tās pratīs gan nomieirnāt, gan iedvesmot.

Lūk, tāds ir ziedu noslēpums, kurš noteikti ir daudz plašāks un dziļāks, mums tikai jāvēlas to atklāt, jo ikvienam no mums ir nepieciešams kaut kas, kur rast iedvesmu, lai pārdzīvotu grūtus brīžus un ticētu tam, ka viss var mainīties uz labu. 

Un nav labāka laika par vasaras saulgriežiem, lai noticētu sev, noticētu tam, ka notiek brīnumi un tos patiesībā varam paveikt mēs paši. 

Lai ar ikvienu no mums patiesi notiek kas labs, lai mēs spējam saskatīt prieku arī brīžos, kad šķiet viss ir samezglojies, jo mums taču ir vissmalkākais mīlestības pavediens – mūsu ģimene, mūsu bērni.

Māmiņu Klubs