Uz kuriem veikaliem labāk neiet?

Uz kuriem veikaliem labāk neiet?

10. Feb 2017, 14:53 FejuFeja FejuFeja

Iesākumā gan jāsaka, ka iespēju robežās maksimāli cenšos izvairīties no veikalu apmeklēšanas kopā ar mazuli ratiņos. Nav ērti, bail, ka mazulīte sakarsīs un, apvienojot abus šos iemeslus, veikalam cenšos izskriet tādā tempā, ka parasti kaut ko mēdzu aizmirst. Tāpēc tā vietā izvēlos mūsdienu tehnoloģiju iespējas un pasūtu produktus internetā. Ērti, izdevīgi un, kas galvenais, viss tiek atgādāts līdz pat dzīvokļa durvīm.

Tomēr ir tādas reizes kā, piemēram, šodiena, kad nepieciešams iegādāties vienu atsevišķu produktu, jo mājās visas rezerves beigušās, bet vakariņas bez tā nav iedomājamas. Tad nu savu ikdienas pusdienlaika pastaigu apvienojām ar piemājas tuvākā veikaliņa apmeklējumu, lai nopirktu krējumu. Tuvākais veikals – SuperNeto. Nav no iecienītākajiem, bet, ja nepieciešams tikai viens krējuma iepakojums, var pieciest.

Taču pēc šīm dažām minūtēm, kuras pavadīju attiecīgajā veikalā, apsolījos sev, ka tur ar bērna ratiem vairs savu kāju nesperšu. Jūties vainīga, ka esi izdomājusi radīt bērnu un apmeklēt ar viņu kopā veikalu, lai nopirku krējumu.

Dodoties veikalā, pretī nāca kāda pārdevēja ar augļu kastēm, pieprasot (jā, pieprasot nevis palūdzot), lai es pabīdos atpakaļ, viņai jātiek garām. Protams, nav jau grūti, bīdījos atpakaļ uz izeju, kur, blaukš, pa ratiem trāpīja vārtiņi, kuri tieši tajā mirklī vērās ciet. Labi, sagaidījusi, kad svarīgā augļu krava tiks nogādāta līdz plauktiem, jo, cik noprotu, augļi nevarēja pagaidīt tās pāris sekundes, kamēr mēs ar meitiņu pa eju aiziesim garām, devāmies uz piena produktu nodokļu. Piebraucot pie plauktiem, kuros izvietos krējums, jau atkal... pienāk kāda cita pārdevēja, kura bez jebkādiem lūdzu vai paldies paziņoja, ka man jāpaiet nost, viņai produkti jāsaliek. Protams, produkti nevarēja pagaidīt, kamēr es paņemšu savu nelaimīgo krējuma burku. Beidzot dabūjusi rokā krējumu, ātrā riksī skrējām līdz kasēm, lai vēl kādam no pārdevējiem nepatraucētu darbu. Jo ne jau pircēji acīmredzot šeit ir tie, kuri ir prioritāte. Galvenais ar sekundes precizitāti plauktā izkraut preci.

Tad nu sāku domāt, kuriem veikaliem vēl eju tagad, esot kopā ar ratiņiem, garām ar līkumu? Pirmais, kas nāk prātā, ir veikals Drogas. Šeit gan noteicošais faktors ir nevis darbinieku neiecietība vai kāds cits iemesls, bet gan šaurās ejas, kurās ar ratiem izlavierēt, nenogāžot pa ceļam kādu statīvu vai plakātu, ir teju neiespējami.

Māmiņas, kuriem veikaliem jūs, esot kopā ar bērnu, bērna ratiņiem, garām ejat ar līkumu?

wolfwoman wolfwoman 10. Feb 2017, 22:38

Aptieka normali ieksa nevar tikt..un ja tieku parak ilgi jastav berns paliek nemierigs....kka jau esmu saradusi ieperkos interneta,,parsvara eju uz rimi vai lielo maximu,,,taka ar bernu dzivoju viena jo tetis arzemes strada,,,es nemaz nevaru neiet uz veikalu,,,pie tam saurajam vietam esmu pieradusi,,,sapigaak dzirdeet kkadus komentarus,,berns reti kad sak raudat ratos,,bet ir gadijies,,,censos kko rokas iedot un atri izskriet caur veikalu,,,ceru uz vieglaakiem ratiem driiz un tad jau bus vieglaak

FejuFeja FejuFeja 10. Feb 2017, 20:41 VincisMincis

Piekrītu par aptiekām. Ja nepieciešams, eju uz tālāko aptieku tikai tāpēc, ka tur vismaz varu iebraukt.

Ievas_mamma Ievas_mamma 10. Feb 2017, 16:37

Jā, izbraukāt Drogas ir murgs. Katru reizi kaut ko nogāžu. Un arī bērnu preču veikalā ar ratiem nemaz netieku...

zacc zacc 10. Feb 2017, 15:59

Man tuvējais SuperNeto ir patīkams, toties Maximā nevarēju tikt ar ratiem pie piena produktiem aizkrauto eju dēļ. ļoti, ļoti reti uz to eju.
Un vēl nekad vairs neiešu uz Jāņa Rozes grāmatnīcu Saharova ielas Maximā, bet ne tāpēc, ka ar ratiem izbraukt problēmas. tāpēc, ka pārdevējas nekautrējās rupji aprunāt tikko pa durvīm izgājušus pircējus. Ka nākot te kā uz muzeju, prašņājot un beigās nepērkot.

DivuMeituMamma DivuMeituMamma 10. Feb 2017, 15:34

No manis īpašas ratu manevrēšanas iemaņas prasa veikala JYSK apmeklējums Slokas ielā. Nemaz nemēģinu iegriezties pēc kafijas uz ielas esošajos Narvesen kioskos. Bieži brīnos par bērnu preču veikaliem, kuri izvietoti daudzstāvu māju pirmajā stāvā - neesmu redzējusi nevienu, kuru būtu reāli izbraukāt ar ratiem. Visādi citādi ikdienā mēģinu apmeklēt lielākus veikalus, kur līdz ar pārtikas produktiem pie reizes var iegādāties arī citas lietas gan mazajai, gan sev, gan mājai.