Testējam Topfer dabīgo kosmētiku

Testējam Topfer dabīgo kosmētiku

09. Oct 2017, 10:53 danjux danjux

Komplektiņā testēšanai saņēmu dušas želeju matiem un ķermenim, balzamu sausai ādai mitrā, vējainā un aukstā laikā, gēlu piena zobu tīrīšanai un lūpu balzāmu.

Kā tad mums veicās ar testēšanu:

Dušas želeja: testējām visi: mamma, tētis un abi dēliņi (vienam tūlīt 5 gadi, otram 2 mēnesīši). Smarža ļoti neitrāla, maiga un patīkama un tas arī ir saprotams, jo produkts nesatur nekādas sintētiskās smaržvielas. Lielākais puika teica, ka smaržojot pēc konfektēm (nezinu kādām, bet gan jau kaut ko sasmaržoja :) Sākumā jāpierod pie dušas želejas izspiešanas no pudeles (ir tāds gumijots dozators – nezinu īsti kā to nosaukt, bet parasti dušas želejām tādu nav). Mazgājām bērniem gan ķermeni, gan matiņus. Nebija nekādas raudāšanas vai nepatikas. Šis produkts man ļoti patika. Vēl jo vairāk apzinoties to, ka šī ir dabīgā kosmētika, kas jau izsaka visu, salīdzinot ar to, kas pieejams veikalos (dažādās krāsās, intensīvām smaržām utt.).

Balzams sausai ādai mitrā, vējainā un aukstā laikā: šo pagaidām esmu notestējusi tikai es un man patika. Sastāvs ir ļoti maigs, viegli klājas un labi uzsūcas. Labi mitrina ādu, aizsargā to nelabvēlīgos laikapstākļos. Arī šim produktam ir pilnīgi neitrāla smarža, jo arī nesatur nekādas sintētiskās smaržvielas un krāsvielas.  Noteikti drīzumā izmēģināsim visa ģimene. Varot izmantot arī kā lūpu balzamu.

Gēls piena zobu tīrīšanai ar kliņģerītēm: to, ka šajā produktā ir kliņģerītes, varēja gan redzēt (pēc krāsas), gan sasmaržot. Šobrīd testē lielākais puika un viņa pirmā reakcija bija: “Mmmmm...”. Kad jautāju, kā viņam patika, teica, ka esot laba. Ja to saka viņš, kas ir ļoti izvēlīgs ar zobu pastām, tad jau laikam tiešām laba. Kad mazākajam dēliņam parādīsies pirmie zobiņi, noteikti labprāt pamēģināšu šo zobu pastiņu arī viņam, jo tā piemērota jau no pirmā piena zobiņa.

Lūpu balzāms: testējām abi ar lielāko puiku. Patika! Arī viegla, neitrāla smarža un dzeltenīga krāsa. Viegli klājas un pietiek ar pavisam mazumiņu, lai noklātu lūpas. Šo jau ieliku savā pastaigu somā, lai ikdienā ņemtu līdzi :) 

Komplektiņā bija arī vannas termometrs un lacīte. Termometrs mums jau bija, bet lacīte noteikti noderēs, kad mazais ķipars ķersies pie kārtīgu ēdienu nogaršošanas!

Paldies Māmiņu Klubam par iespēju testēt šos produktus!