Testējam Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli

Testējam Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli

16. Oct 2019, 23:50 Kristīne Kārkliņa Kristīne Kārkliņa

Sveiki! 

Mums bija tā iespēja saņemt un izmēģināt Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli. Jau iepriekš savas drēbes bijām mazgājuši ar videi draudzīgiem veļas mazgāšanas līdzekļiem, taču, kopš mūsu ģimenē ienāca mazulis, visus 5 mēnešus bijām pieturējušies pie viena mazgāšanas līdzekļa, tāpēc šķita noderīga un vērtīga iespēja izmēģināt Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli.

 

Tā kā mūsu mazulim nesen apritēja 5 mēneši, sākam dot piebarojumu un tas sakrita ar šī produkta testa laiku, tāpēc Mayeri Sensitive mazgāšanas līdzeklim nācās pacīnīties arī ar brokoļa traipiem uz mazā apģērba. 

Zemāk esošajā fotogrāfijā redzama mūsu, ar brokoli aptraipītā pidžammiņa pirms mazgāšanas.

Šoreiz izvēlējos drēbes mazgāt saudzējošajā režīmā, 40 grādos, 40 minūtes. 

 

Un šeit mūsu pidžammiņa pēc mazgāšanas. Manuprāt, Mayeri Sensitive veļas mazgāšanas līdzeklis lieliski bija ticis galā ar uzdevumu,un par spīti īsajam mazgāšanas ciklam, traipi bija pazuduši.

Nedaudz par pārējām īpašībām.

Ļoti iepriecināja saņemtie iepakojumi. It īpaši 1,5l iepakojums, kas nebija plastmasas pudelē, kas lieliski parāda uz to, ka Mayeri Sensitive veļas mazgāšanas līdzekļa ražotājs rūpējas par dabu, samazinot atkritumus, kas rodas, ja visus līdzekļus pilda plastmasas pudelēs. Lieliski varēšu papildināt 2l pudeli no šī dabai draudzīgā iepakojuma. 

Patīkami bija, ka uz 2l pudeles korķa ir norādīti tilpumi, kas ļauj orientēties cik daudz līdzekļa tiek tajā ieliets. Iepriekš šādus korķus nebiju redzējusi un nācās dozēt līdzekļus "uz aci",nu mans dozēšanas darbiņš ir atvieglots.

Protams, novērtēju arī, ka produkts ir bez smaržas un krāsvielām un varu to droši lietot bērna drēbīšu mazgāšanai.

Pamanīju arī, ka drēbes pēc izžūšanas bija patīkami mīkstas, lai gan veļas mikstinātāju mazgāšanai pievienojusi nebiju.

 

Mans iespaids par Mayeri Sensitive šķidro veļas mazgāšanas līdzekli ir ļoti pozitīvs un iesaku to izmēģināt arī citām mammām, kurām svarīga ir kvalitāte, saudzīgums un draudzīgums dabai.