Nokavētas atsauksmes par Floradix dzelzs

Nokavētas atsauksmes par Floradix dzelzs

03. Dec 2015, 19:44 veesma veesma

Beidzot esmu gatava pastāstīt par savu pieredzi ar Floradix dzelzs preperāta lietošanu.

Ļoti atvainojos, ka esmu krietni kavējusies ar atsauksmi, bet tad, kad šo preperātu saņēmu testēt man bija citas veselības problēmas ar gremošanas traktu un kamēr viss normalizējās man bija jāatturās no dzelzi saturošu preperātu lietošanas, lai gan man ir zems hemoglobīns.

Tad nu beidzot esmu notestējusi Floradix dzelzi un rezultāti mani iepriecina. Nogurums un nespēks ir mazinājies un arī asins aina ir uzlabojusies, jāsaka, ka dzelzs līmenis asinīs paaugstinās labāk nekā lietojot citus preperātus. Jāsaka, ka līdz šim esmu izmēģinājusi ļoti daudzus dzelzs preperātus, gandrīz no visiem man bija kuņģa-zarnu trakta traucējumi un arī asins aina negribēja uzlaboties. Bet dzerot Floradix dzelzi man nebija nekādu kā teikt blakus parādību, arī garša ir laba šim preperātam, nav tādas izteiktas dzelzs pēcgaršas. Tagad esmu nopirkusi vēl šo preperātu un turpinu lietot. Esmu ļoti apmierināta.

Liels paldies Māmiņu klubam par iespēju izmēģināt Floradix dzelzi, jo līdz ar to es atklāju, ka šis dzelzs preperāts man ir piemērots un labi palīdz.

 

Vēsma