Meitiņa mācās izmantot podiņu kopā ar "nopietnajām" Huggies® Pull Ups®

Meitiņa mācās izmantot podiņu kopā ar "nopietnajām" Huggies® Pull Ups®

02. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Huggies®-Pull-Ups® meitiņa testē ne pirmo reizi. Bet pirmo reizi izmēģinām tās jaunā iepakojumā.

Tā kā meitiņa drīz ies dārziņā, tad jāsāk radināties pie podiņa. Godīgi sakot, mums ar to visu neveicās. Viņa vienkārši negrib sēdēt uz podiņa. Jā, sēž, bet tikai drēbēs.

Tā nu sākās arī mūsu izklaide ar Huggies®-Pull-Ups®. Sākumā bija jautri tās vilkt ārā no autiņbiksīšu iepakojuma.

Jau vizuāli apskatot iepakojumu, sapratu, ka ir pārmaiņas. Iepakojums kļuvis, manuprāt, nopietnāks. Es nezinu, kāpēc, vienkārši salīdzinot ar iepriekšējo iepakojumu. Bet tā kā es pirku gan iepriekšējo iepakojumu, pirkšu arī šo.

20130730152759-49365.jpg

Bet izmaiņas ir ne tikai ārējā iepakojumā, bet arī pašās autiņbiksītēs. Mēs jau esam pieraduši pie iepriekšējiem multfilmu varoņiem, kas bija uz autiņbiksītēm, bet tagad tiem pievienojas vēl divas dāmas - pelīte un Minnija.

Kā vienmēr, pirmās autiņbiksītes apskatīju es. Tās ir mīkstas, maigas, tām ir liela aizsargmaliņa ap kājām. Lipeklīši ir savā vietā un ir arī jostiņa. Man ļoti patīk šie lipeklīši un jostiņa.

Pēc tam arī meitiņa visu aptaustīja un pat pati mēģināja tās uzvilkt. Pagaidām tas viņai vēl neizdodas, bet gan jau ar laiku.

Kad biksītes uzvilktas, tās ir ērti sakārtot, lai nekas neiztecētu un neberztu ādu.

Kad meitiņa jau skraidīja autiņbiksītēs, pamanīju, ka Minnijai, kas ir otrā pusē (uz dupša) ir astīte. Un tas ir tik jauki!

20130730152955-19604.jpg

Nu un kur tad bez maģiskā simbola, kurš norāda, ka bērniņš ir pačurājis. Meitiņa, tiklīdz pačurāja, meklēja to, bet nevarēja atrast.

Lai arī šīs skaitās treniņbiksītes un paredzētas bērniem, kas jau mācās izmantot podiņu, tām ir lieliska uzsūktspēja. Nekāda diskomforta nebija meitiņai arī tad, kad viņa bija piečurājusi autiņbiksītes. Starp citu, autiņbiksītes lieliski uzsūc arī "smago artilēriju".

20130730152901-47524.jpg

Biksīšu plusi un mīnusi:

+ tās ir maigas, mīkstas

+ tām ir fantastisks dizains! Man ļoti patīk, ka padomāts gan par meitenēm, gan zēniem

+ tām ir lieliska uzsūktspēja, uzsūc labi šķidrumu un ne tikai

+ tām ir elastīga jostiņa, kas lieliski pieguļ pie muguriņas, nekas nav redzamas, un, ja vajag, tās pasargā arī no "lielo darīšanu" noplūdes.

+ lipeklīši, ko var atvērt un aizvērt, un nedaudz pieregulēts izmērs

+ aizsargmaliņas pietiekoši platas un labi pieguļ bērna kājiņām

+ izgaistošais simbols, kas vēstī, ka bērniņš pačurājis

+ nelieli iepakojumi, tieši tādi, lai bērniņš pats varētu no tiem izvilkt ārā autiņbiksītes, iepakojums ērti ieliekams bērniņa skapī dārziņā

+ Protams, nevarētu teikt, ka tās ir ļoti lētas, bet nav arī pārāk dārgas. Salīdzinot ar SuperDry, tās ir dārgākas, bet tas ir tā vērts. Iesaku veikalus Čibu Čabu un internetu, kur vienmēr var atrast lētākos piedāvājumus

Plusi nosedz mīnusus.

- Hmm, patiesībā, es pat nevaru nosaukt nevienu mīnusu.

Aab, maminuklubs.lv

aab aab 02. Aug 2013, 10:19

jauki, ka izdevās rakstu glābt. kaut ar nelielām izmaiņām, bet tas nemaina visu labo 😀
es jau taisījos šodien rakstīt pa jaunam 😃