Laimīga mazuļa dienasgrāmata:  Ieekonomējot dienā 20 minūtes. Mammu, tu to esi pelnījusi!

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Ieekonomējot dienā 20 minūtes. Mammu, tu to esi pelnījusi!

27. Nov 2018, 23:15 Melānija Melānija

Vai esi kādreiz vēlējusies dienā atvēlēt vismaz 20 minūtes laika tikai sev? Es esmu un man tas beidzot lieliski izdodas. 

Mīļas!
Es atradu vienu no superīgākajām ierīcēm kāda vien ir izgudrota. Varbūt es pati neatradu, bet pirms 3 gadiem man bija šī iespēja iepazīties ar šo aparātu, kad  biju auklīte kādai mazai pelītei. Jau tad es zināju un apsolīju sev, ka šis blenderis un tvaicētājs 2in1 būs manās mājās pavisam noteikti.
Un lūk, man beidzot tāds ir. Tikai nu jau daudz jaudīgāks nevis ar divām, bet ar četrām lieliskām funkcijām.
Mans mīļais labākais draugs zīdaiņu pārtikas gatavotājs 4in1 PHILIPS AVENT. 
Tā lieliskās priekšrocības: 

  • Tvaicē, blendē, atkausē, uzsilda vienā vienīgā aparātā.
  • Tam ir tikai veselīga tvaicēšana.
  • Tvaicēšana un blendēšana vienā krūzē, kas ir superīgi, jo nav simtiem trauki, blenderi un citi aparāti nepieciešami.
  • Barošanas padomi un receptes pat ļoti labas receptes! 

Un lielākais bonuss- nav trauku čupas, kas mums mammām visbiežāk kaitina un ir virtuvē sakrājušās.

No sākuma es tvaicēju dārzeņus pa vienam, tad pakāpeniski pievienoju citus, līdz beidzot dārzeņus tvaicēju jau kopā ar trusīti vai jebkādu citu gaļu.
Krūzes ietilpība ir 1000 ml, tātad tas nozīmē ka es varu pagatavot biezenīti ne tikai Kārlītim, bet arī sev. Jeb gatavot biezeni vairākām dienām, bet visbiežāk pusdienas ar dēlu gatavojam un ēdam kopā. Lielākoties cenšos gan biezeni pagatavot brīdī, kad Kārlis guļ diendusu laukā aiz loga. Tas notiek ļoti ātri. Nomizoju, sagriežu un sametu visu tvaicējamā, slēdzu iekšā un izbaudu 20 minūtes kuras varu veltīt sev. Daru to ko patiesi vēlos, jo tieši tas mums ir vajadzīgs. Maza atelpa un brīvsolis vietā kad būtu jāstāv pie plīts un jāpieskata vai tas burkāns un kartupelis nepiedeg. 
Un starp citu, es gatavoju ne tikai sāļos biezenīšus, bet arī saldos. Sametu traukā ābolīti vai kādu bumbieri, pievienoju kādu odziņu un tvaicēju. Kārlis ir sajūsmā, jo viss ir pilnīgi dabīgs, bez krāsvielām, E vielām un konservantiem. Viss no sava dārza un svaigi pagatavots. Reizēm pat sāku domāt, kam es rudenī tik cītīgi mizoju, griezu un vārīju ābolu biezeni, ja tagad to  var izdarīt ātri un vienkārši ieekonomējot laiku?
Tad es vienkārši neaizdomājos, jo mājās vēl nebija AVENT un Kārlis bija maziņš. 

Pasūtot tvaicējamo blenderi klāt iegādājos arī AVENT uzglabāšanas trauciņus. Tos var saldēt un uzglabāt ledusskapī cik vien vēlies un tas aizņem nenormāli maz vietas. Trauciņos tiek uzglabāts pilnīgi viss kas ienāk prātā. Biezeņi, svaigi griezti dārzeņi, ievārījumi un pat ziedputekšņi. Pagatavoju dārzeņu biezeni pietiekamā daudzumā kur savus 200 gramus apēd Kārlis, bet pārējo ievietoju trauciņā un sasaldēju kādai citai dienai. Vai visbiežāk biezeni ņemu līdzi, ja dodos ārpus mājām.



Abi ar vīru esam sajūsmā, jo šis ir mūsu labākais draugs bez melošanas. Es noteikti iesaku tev padomāt un tu nenožēlosi, ja pamēģināsi. Un esmu 100% pārliecināta, ka arī tu ieteiksi to savām draudzenēm. 


Te ir links, kurā tu vari apskatīt burvīgo blenderi darbībā un uzzināt visu par pirmo piebarošanu.
https://maminuklubs.lv/mazulis/berna-vaditas-edinasanas-gadijuma-japievers-uzmaniba-tam-lai-berns-paestu-pietiekami-292081/

Mar_Mar Mar_Mar 28. Nov 2018, 21:39

Pilnībā piekrītu, arī tādu nopirkām pirms sākām dot piebarojumu un nenožēloju ne centa, viena no vērtīgākajām lietām.