Evas rotaļlietu TOP 3

Evas rotaļlietu TOP 3

07. Feb 2018, 13:17 zane_zanīte zane_zanīte

Kamēr mana pele čuč, izdomāju, ka gribu padalīties ar Evas rotaļlietu TOP 3. Gribēju TOP 5, bet sapratu, ka pārējās rindā ir tik līdzīgas, ka šīs trīs ir krietni pārākas. Ja nu kas, Evai ir teju gads.

TOPa trešajā vietā ierindojas visa veida bumbas, mazas, lielas, grabošas, Oball, pīkstošas. Jebkādas bumbas. 

20180207125619-26144.jpg

Bumbas tiek mestas, krāmētas bļodā un ārā no tās. Bumbas tiek ripinātas. Un pats foršākais ir mest prom bumbu, skriet tai pakaļ Un mamma vēl skrien pakaļ Evai. Tad ir spiegšana, smiešanās, un brēkšana, ja spēle tiek pārtraukta.

 

TOPa otrajā vietā ierindojas olu paka. 

20180207125945-97946.jpg

Sākumā mammai šī rotaļlieta likās bezcerīga un tā gandrīz iegūla lielajā mantu kastē, rezervei. Bet Eva to pati izvēlējās un tik aktīvi rotaļājas, ka rotaļlieta pat ierindojusies mīļāko lietu TOPā. Šī ir mega funkcionāla padarīšana. Olas sastāv no divām daļām. Tai katrai apakšā ir figūriņa un kastītē sava vieta. Tai katrai ir sava krāsa un atbilstošas krāsas cepurīte. Tās piespiežot svilpj, un iepūšot cālim ”dibenā”, tas svilpj. Tad vēl tos vāciņus var nonermāli forši iegriezt un tie griežas kā vilciņi. Un Evai tas viss tik ārkārtīgi parīk, ka manmai tiek dotas 15 minūtes atpūta. Ideāli. 

 

Liekas, kas vēl var nūt labāks, par 15 minūšu mieru. Tas ir auto Un TOP 1 mūsmājās.

20180207130913-50422.jpg

Auto tiek pieprasīts nepārtraukti. Vislabāk Evai patīk uz tā sēdēt un baudīt, kā mamma stumj pa istabu. Un tas var būt ilgi, līdz sāk sāpēt mugura, spranda un viss ir apnicis, mammai, protams. Bet ja šī nodarbe tiek pārtraukta, atskans negants brēciens, un nekas cits neatliek, kā apbraukt vēl vienu aplīti un mēģināt “iesmērēt” olu paku, lai drusku atvilktu elpu. 

Kājiņas gan vēl ir pa īsu, bet citreiz Eva mēģina pati stumties ar auto, citreiz pieceļas kājās un klumburē ar auto kā staiguli (Eva vēl nestaigā). Citreiz auto vienkārši tiek stumdīts pa māju. Tad vēl auto ir pīkstošas podziņas un signāls uz stūres, pilnai laimei. Kurš būtu domājis, ka tas auto tā patiksies :)


Padalies, kas jūsmājās ir TOPā?

Bučas!

Zane&Eva