Bet sunīši jau nekož

Bet sunīši jau nekož

20. Mar 2014, 19:43 Banija Banija

Kārtējā pastaiga un kārtējais piedzīvojums. Mans mazais tipinātājs nu jau kādu laiku pastaigā dodas bez ratiem. Kā nekā, jau liels vīriņš, kurš visu var pats. Un viss būtu jauki, ja ne brīdis, kad man, mammai, no bailēm kļūst stīvas kājas.

Šodien aizgājām līdz šūpolēm, bērns priecīgs skrēja tām klāt, bet te pēkšņi – kāda kundzīte izvedusi pastaigā savus divus teļus (lasi – suņus), kuri, kā izrādās, ir ne tikai bez uzpurņiem, bet arī bez pavadiņām. Suņi, sajutuši pavasara smaržu gaisā, spriņģoja kā divas kalna kazas, vienubrīd sākot skriet mana dēla virzienā.

Protams, ka mazo uzreiz ņēmu rokās un devāmies prom no šūpolēm, savukārt kundzīte, uz manu aizrādījumu, ka suņus vajag vest pavadā un vispār, šis ir bērnu laukums, vien noteica, ka viņi jau nekož.

Protams, neviens suns jau savam saimniekam nekož, taču nekad nevar prognozēt, kad tādam vilku sugas sunim uznāks melnie un tas metīsies virsū cilvēkam, jo sevišķi mazam bērnam, kurš ir tikpat neprognozējams savās darbībās kā suns.

Acīmredzot, nākamreiz, redzot šādu gadījumu, uzreiz jāzvana Pašvaldības policijai, jo šaubos, vai arī viņiem suņa saimniece atļautos teikt, ka sunīši jau nekož.

Māmiņas - reportieres, martā jūs gaida gardas balvas no Kāruma!

20140311114432-14031.jpg

Banija Banija 20. Mar 2014, 22:18

Nedomāju, ka ar savu attieksmi iedvestu bērnā bailes pret dzīvniekiem. Viņam patīk rotaļāties gan ar mūsu trusi, gan kaķi un suni, kas mīt pie omām. Bet par sveša suņa (reizēm jau arī sava) rīcību nekad nevari būt drošs. Un ja vēl nav pavadas, kā briesmu situācijā viņu (suni nevis bērnu) savaldīt?

Banija Banija 20. Mar 2014, 22:02 ingucis_

Tad beidzot pēc 5 gadu spīdzināšanas būs jāmet ārā būris un jāļauj ēst visus vadus pēc kārtas 😀

Banija Banija 20. Mar 2014, 21:56

Ja par dzīvnieku spīdzināšanu, tad jau es laikam skaitos īsts mežonis, jo, kad laižu savu trusi pa pļavu skraidīt, uzlieku tam pavadiņu. Bet tas ar mērķi, lai nepazūd un nenonāk kādam sunim rīklē.

Misteria Misteria 20. Mar 2014, 21:44

Nav vajadzības 😉
Mani kaķi laimīgi, ģimene arī 😉

Misteria Misteria 20. Mar 2014, 21:37 ingucis_

Mani abi kaķi ir lielas personības mājās, paši izlemj kur iet, kad iet, cik ilgi būt noteiktā vietā..
Un jā, es kā kaķu mīle, varu teikt, ka piesienot kaķi pie striķa, tu vistiešākajā veidā viņu spīdzini..

Bet ne jau par kaķiem ir šis blogs 😉

Misteria Misteria 20. Mar 2014, 21:04 ingucis_

pat kakis pavada dzivo......😃

Bērni arī pie pavadas? 😃
Domāju par kaķa spīdzināšanu pavadā pienāktos kāds sodiņš 😉

Banija Banija 20. Mar 2014, 20:17 ingucis_

Sagrāvi manas ilūzijas par policiju ☹