JAUNUMS! Izmēģini jaunās Neutral kapsulas! Piesakies testam!

JAUNUMS! Izmēģini jaunās Neutral kapsulas! Piesakies testam!

20. May 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Neskatoties uz to, vai esi jaunā māmiņa, vai topošā, vai arī jau kādu laiku audzini bērnus, tad tu noteikti zini, cik svarīgi ir izvēlēties produktus, kuru sastāvs ir neitrāls. Piesakies Neutral testiem!

Ar ko veļu mazgā tu? Izmēģini JAUNĀS Neutral kapsulas!

Alerģija ir augoša problēma kā bērnu, tā pieaugušo vidū. Vairāk nekā 25 gadus Neutral saka alerģijai "Paldies, nē" un cītīgi strādā, lai radītu maigus un kvalitatīvus produktus. Tāpēc neviens no Neutral produktiem nesatur smaržas, krāsvielas vai citas nevajadzīgas piedevas.

20140519152542-21095.jpg

Izvēloties Neutral ražotus produktus, Jūs izvēlaties labu attieksmi pret savu ādu, kā arī samazināt iespēju, ka Jums varētu rasties alerģija un pastiprināts ādas jutīgums. 

20140519152551-83949.jpg

Neutral produkti ir apzīmēti ar zaļā gulbja zīmi, oficiālo Skandināvijas ekoloģisko produktu zīmi, kura nozīmē, ka produkts ir nekaitīgs Jūsu bērnam un dabai. Neutral produktus iesaka Latvijas astmas un alerģijas biedrība.

Kā pieteikties testēšanai?

Raksti vēstuli uz ina@maminuklubs.lv, norādi tajā, kāpēc tieši tev būtu nepieciešams Neutral veļas mazgāšanai, uzraksti savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru, norādi, kuru no Neutral gribētu izmēģināt. Ar kandidātiem sazināsimies personīgi!

Pēc testējamā produkta gaidīsim ierodamies Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1-3.

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko 2 nedēļu laikā iesūtīt savu blogu ar atsauksmi par produktu. Blogā pastāsti, kas produktā patika, ko tajā novērtēji visvairāk. Priecāsimies arī par fotogrāfijām (vēlams būtu vismaz 3)!

Kā iesūtīt atsauksmi?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Mazulis un tagu -"Produktu-testi"

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Māmiņu Klubs


15. May 2014, 09:59

Vai pa pastu ir iespējams saņemt neutral pulveri? Savādāk viņa cena ir pielīdzināma degvielas patēriņam, aizbraucot uz centru.