Rodrigo bauda vasaru!

Rodrigo bauda vasaru!

15. May 2011, 19:13 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Esmu atgriezusies un beidzot mans dators ir sadekterēts. Varētu teikt , piedzimis no jauna ,vecais bija savu godam nokalpojis:D Šo mēnesi ko neesmu rakstijusi un maz tikusi palasīt diskusijas esmu jautri pavadījusi kopā ar savu ģimeni.

 

Klusi un mierīgi 19.jūlijā nosvinējām dēlam 2 gadu jubileju. Kā laiks paskrien, tikko vēl staigāju ar punci , bet nu jau divi gadi mazajam:) Esmu tik laimīga , ka man ir Rodrigo un mans vīrs. Kopā esam komanda-ģimene.

 

Ko tad mēs sadarījām pa šo karsto jūlija mēnesi? Bijām Jūrmalā pie mūsu abu vecākiem un dēla vecvecākiem. 2 nedēļas pavadījām maršutā Dzintari- Kauguri. Laiks ir vienkārši sutīgi karsts, tāpēc nolēmām, ko mēs sēdēsim Jelgavā dzīvoklī? Tāpat Jelgavā  tikai viens ezers Ozolniekos, kur kā siļķes mucā cilvēki guļ viens otram blakus:D Domāts - darīts!

 

Pastāstīšu, ko mēs sadarījām pa lielo lietu, kā Rodrigo pavadīja laiku kopā ar savu māsīcu Lindu! Pirmajā vakarā, kad tik taisījās līt  lietus, bet mēs vēl par to neko nenojautām, gājām uz Dzintaru pludmali. Es vīrs un abi bērni Rodrigo, nu jau 2 gadi, un Linda 4 gadi. Līdz jūrai kādas 15minūtes ko iet,  tāpēc Rodrigo brauca ar savu karieti:)

 

Protams, māsīcai arī vajadzēja uzreiz ratos. Vēlāk, kad tikām pie jūras, nezināju, kā Rodrigo jutīsies šādā ūdenī, jo tas nav baseins! Bet Rodrigo bija sajūsmā ņurkoja, lēkāja nebija dabūjams laukā no ūdens! Māsīca gan no sākuma tik krastā stāvēja un drebinājās.

 

Vēlāk sāka stipri lietus līt, tad nu mēs likām mazos ratos un plēvi pa virsu, lai sasildās. Vēlāk Rodrigo gribēja gulēt, tāpēc laidām abus laukā pa lietu. Aizbraucām nopirkām uz Jomas ielas saldējumu un devāmies lēnām uz mājām. Kas bērniem bija par priekiem ,ka var lēkāt pa peļķēm. Mums ar vīru smaids arī no lūpām nenāca nost:D Cik gan maz laimei vajag?Vai ne?

 

Tālāk ieskats mūsu pastaigā caur bildēm.

Dodamies uz jūru....

 


1

29. Jul 2010, 12:56

Sandfrulishi nē nepaspēja nolūzt😃 , jo likām pašam iet ar kājām. Jo ja vakarā pēc plskst. 16:00 aizmieg tad vakarā neiet laikus gulēt. Tad nu mēs velkam un cenšamies, lai tikai 1h ātrāk iet gulēt nekā paredzēts. parasti izdodas!

28. Jul 2010, 11:18

Ooooo, malacīši, arī uz jūriņu bijāt!!!
Mazam prieki!😀
Jauki bilžuki...tavējais arī nolūzis pa ceļam...😃

28. Jul 2010, 10:35

Jā laiks bija skaists un pats galvenais visiem bija jautri😀