Toma 4. Mēnesis

Toma 4. Mēnesis

23. May 2020, 12:51 Gundega Freivalde Gundega Freivalde

Sveiki! Ir jau gandrīz pagājis mūsu ceturtais mēnesis, pagaidām liekas ka šis ir bijis smagākais no visiem. Man gan nau nekādas aplikācijas pēc kuras vadīties, neuztveru tādas nopietni bet šomēnes Toms ir īpaši prasīgs,! viens! gandrīz vispār vairs nevēlas dzīvoties vēlas būt uz rokām un obligāti jāstaigā ja apsēžos uzreiz ir kreņķis, šīs pēdējās divas nedēļas mūsu tētim ir atvaļinājums, tāpēc varu nodoties darbiem ko neesmu izdarījuši līdz galam tiesību likšana dodos uz 3h prom dažreiz 3 ar pusi atstāju atsauktu pieniņu un gandrīz katru reizi bērns ir ēdis atslaukto kad manis nau bērns ir ļoti kreņķīgs un tētim ir stress, es esmu secinājusi ka mazulis ir pieradis ka visu laiku biju blakus, un te pēkšņi es pazūdu uz kādu laiku, jo tad kad esmu māja mazulis grib tikai pie manis un ja es aizeju uz virtuvi gatavot noliekot viņu padzīvoties tiklīdz es pametu istabu sākas histērija, es pienākot pat varu viņu neņemt rokas vienkārši iedodu savu roku parunājos un viņš ir laimīgs, bet tas ir uz īsu brīdi ja uz kavējos par ilgu sākas kreņķis un jāņem rokas un tad es neko vairs nespēju izdarīt,.

Kā jums liekas cik ilgi un vai vispār ir nepieciešams atļaut mazulim raudāt??

Mums dažreiz sanāk paraudāt tad kad galīgi nepaspēju laicīgi pienākt, bet tad ļoti glābj lielais brālis, kurš tiešām ļoti mīl darboties un runāties ar mazo brāli. Mazais ir vienkārši sajūsmā par brāļa nedalīto uzmanību esmu ļoti laimīga?. Runājot par elergijam vēl jo projām neko neēdu pat maizi ne, maizes vieta ēdu galetes no kukurūzas un tas arī izraisīja alerģiju, izskatās ka sākšu cept maizi mājas ka arī kādu saldumu pie tējas bez olām un piena.

Varbūt ir kādi ir kādi ieteikumi vai receptes labprāt uzkausīšu?

Par piebarošanu Toms ļoti interesējas par ēdienu man liekas ka drīz  uzcienasu viņu ar vārītu dārzeņu biezeni, ? ja godīgi jau  esmu viņam devusi nogaršot banānu vienkārši aplaizit, domas noteikti dalās šajā ziņā bet kā saka mamma savu bērnu jūt vis labāk ? 

Kad jūs pirmo reizi iedeva bērnam pagaršot ko vairāk izņemot pieniņu?

Un kā bērns uztvēra jauno ēdienkarti vai bija kādi sarežģījumi?

Par miegu ja pirmo,otro mēnesi mēs nejutam bērnu, jo čučēja daudz, trešo mēnesi  jau vairāk dzīvojas, tad šis mēnesi ir apdalīts ar miegu mēs vairs neguļam visu nakti un pa dienu  guļam maz pat ratos neguļ. Mostās ar lielu brēcienu ne katru reizi bet gadās.,

Kāds ir vai bija jūsu bērna miegs 4, 5. mēnešos?

Pēdējā apskate pie ģimenes ārsta dakterei ne īpaši patika lielais svara pieaugums 3 mēnešos sveram 7020kg par 1 kg smagāks.  Esot par daudz? baroju pēc pieprasījuma žēl ir nedot? 

Kāda ir jūsu pieredze ar bērna svaru? 

Bijām pie rehabilitātora apskatīja mūs visā visumā viss ir kārtībā jātrenē  ir pēdiņa uz augšu uz leju nozīmēja 10 nodarbības pie fizioterapeita pašlaik gaidām kad piezvanīs. 

Vai jūsu mazulim bija nepieciešams fizioterapeits un varbūt ir kādi super labi ieteikumi vai pat rituāli kādus esat ieviesuši savā ikdienā mazuli vingrinot vai masējot? 

Esam ļoti aktīvi un sākšu ietot pamperus biksītes, lai būtu ērti kustēties, ļoti cītīgi cenšamies tikt uz priekšu vienīgi rociņās vēl nau spēka. 

Varbūt ir ieteikums kā palīdzēt nostiprināt rociņu muskulatūru? 

Gaidīšu no Jums stāstus un ieteikums.  ??

 

Gundega Freivalde Gundega Freivalde 23. May 2020, 13:34

sveiki atvainojos par ļoti daudz gramatikas klūdām diemžēl nesanāca laiks pārlasīt ceru ka viss ir saprotams!