Vai Tev grūtniecības laikā bija garastāvokļa svārstības? Kā tiki galā?

28. Feb 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa gaidības, jo īpaši, ja tā ir pirmā reize, kuru piedzīvojam, ir neparastākais, kas ar mums līdz šim ir noticis. Noteikti teju katra topošā māmiņa ir dzirdējusi par savādām garastāvokļa izpausmēm, kuras var piemeklēt grūtniecības laikā.

Vai Tev grūtniecības laikā bija garastāvokļa svārstības? Kā tiki galā?

Parunāsim par emocionālajām izmaiņām gaidību laikā un skaties svētdien Tv3 raidījumu Māmiņu Klubā plkst.8:50, lai uzzinātu,ko par to domā speciālisti!

DaceT DaceT 28. Feb 2014, 09:26

Man ar pirmo bērniņu jau bez visām hormonu vētrām gāja kā pa kalniem un lejām, bet vistrakāk bija pēdējā trimestrī. Es nevarēju pagulēt ne tā ne šā, man viss, pilnīgi viss krita uz nerviem. Vienā brīdī man viss bija labi, otrā tāds dusmu ivirdums (pat par to, ka es otrā istabā dzirdēju kā datoram peli tarkšķina) vai bimbiens pa gaisu par nezko, ko pati savā galvā sadomājusi. Vārdusakot tāda fūrija, ka tik turies. Manus vājprāta izgājienus varēja paciest tikai vīrs. Un vēl Dievs nedod kāds neizdarīja to, ko es palūdzu...😃
Tagad gaidu otro bēbi un trakums sākās pirmajā trimestrī. Es ārdījos par katru kg, man nekas nepatika un es vispār neko negribēju ne zināt, ne dzirdēt. Pati kautkā ar to visu tiku galā, nva jau tā ka vairs nepārdzīvoju, bet vismaz tas ar blīkšķi un ārdīšanos vairs ārā nenāk 😀 Kā būs tālāk, tad jau redzēs.

Zanda&Mārcis Zanda&Mārcis 28. Feb 2014, 07:58

Sākumā posms bij mierīgs, arī otrais trimestris bez īpašām garastāvokļa maiņām, taču trešajā trimestrī iesoļojot viss nācis ar uzviju, laikam arī par iepriekšējiem diviem, vienu brīdi viss kārtībā un smaids līdz ausī, taču jau nākamajā asaras un tad lielā skaidrošanās kāpēc ir asaras!Man mūsu tēta dažkārt ir tik žēl, kas tik viņam šo garastāvokļu svārstību dēļ nav jāpārdzīvo, lai gan mums vēl nedaudz ir palicis ar mazo rūķīti, ko staigāt 2 in 1, tomēr mūsu tētis turas braši ar manām garastāvokļa svārstībām!
Tad kad jau paliek nedaudz par traku visvieglāk ir pašai iziet ārā pastaigāties, izvēdināt galvu un atnākot mājās jau viss ir aizmirsies par bijušas šīs asaras😀
Izturību visiem topošajiem tētiem 🌷