Uzzini visu par jaundzimušā pūriņu 30.aprīļa Grūtnieču dienā

Uzzini visu par jaundzimušā pūriņu 30.aprīļa Grūtnieču dienā

22. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa gaidību laikā mēs meklējam un atrodam tik daudz informācijas par to, kas mazulim nepieciešams, ka mēdzam apjukt. Kā lai zina, kas mazulim patiešām nepieciešams? Nāc uz Grūtnieču dienu pie mums, Māmiņu Kluba Vecāku skolā, kur varēsi tikties ar vairākiem mūsu Vecāku skolas speciālistiem, kam ir nozīmīga pieredze darbā tieši ar topošajām māmiņām. Gatavo jautājumus!

 GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA

11.00-12.00 Mazuļa pūriņš

Gatavojoties bērniņa piedzimšanai, katra topošā māmiņa sastāda nepieciešamo lietu sarakstu vai vadās pēc gatava sarakstiņa. Tomēr tā kā bērnu preču veikalu plaukti ir pilni dažādām lietām, bieži gadās iegādāties tās preces, kas tā arī netiek izmantotas. Grūtnieču dienās viena no populārākajām lekcijām ir par mazuļa pūriņa izveidi, kur ārste Irēna Putniņa dalās ieteikumos, praktiskās niansēs, kam būtu jāpievērš uzmanība, sarūpējot pūriņu gaidāmajam mazulim, un kādas preces var atstāt veikalu plauktos.

Uzzināsi arī visu par:

  • laiku, kad būtu jāsāk gatavot mazuļa pūriņu
  • lietām un higiēnas piederumiem, kas nepieciešami mazuļa aprūpei (autiņbiksītes, mitrās salvetes, vannošanas piederumi, ķermeņa kopšanas līdzekļi)
  • lietām, kas jāliek dzemdību somā - mazulim, māmiņai pašai, tētim, ja viņš piedalās dzemdībās
  • mazulim nepieciešamo apģērbu un tā izmēriem
  • gultasveļu, dvieļiem, kas mazulim noderēs
  • mēbelēm, ratiņiem, autokrēsliņa izvēli
  • gultiņas matracīti un lietām, kam jāpievērš uzmanība tā iegādē

Protams, droši jautā arī par visu, kas nepieciešams konkrētajai sezonai, kurā mazulītis ieradīsies pasaulē, jo arī te var būt atšķirīgas nepieciešamās lietas!

Māmiņu Klubs