Uzzini par dabiskām dzemdībām stacionārā, apmeklējot Grūtnieču dienu 18.septembrī!

Uzzini par dabiskām dzemdībām stacionārā, apmeklējot Grūtnieču dienu 18.septembrī!

07. Sep 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ne vienai vien topošajai māmiņai šķiet, ka dabiskas dzemdības iespējamas tikai mājās. Tomēr izrādās, ka dabiskas dzemdības iespējamas arī stacionārā kopā ar zinošiem speciālistiem.

Kā piedzemdēt bērniņu pēc iespējas dabiskāk dzemdību nodaļā? Topošās māmiņas baidās no stimulācijas vai mediķu iejaukšanās dzemdību gaitā, tāpēc arvien vairāk pāru izvēlas mājdzemdības. Bet vai zināji, ka mājdzemdībām tuvi dzemdību apstākļi iespējami arī stacionāros? 

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

11.45 līdz 12.45 Dzemdības stacionārā

Ne vienai vien topošajai māmiņai šķiet, ka dabiskas dzemdības iespējamas tikai mājās. Tomēr izrādās, ka dabiskas dzemdības iespējamas arī stacionārā kopā ar zinošiem speciālistiem Kā piedzemdēt bērniņu pēc iespējas dabiskāk dzemdību nodaļā? Topošās māmiņas baidās no stimulācijas vai mediķu iejaukšanās dzemdību gaitā, tāpēc arvien vairāk pāru izvēlas mājdzemdības. Bet vai zināji, ka mājdzemdībām tuvi dzemdību apstākļi iespējami arī stacionāros? Grūtnieču dienā ciemosies vecmāte Inese Kampusa, kura ne tikai, iespējams, apgāzīs kādus mītus par dzemdībām stacionārā, bet arī atbildēs uz jūsu jautājumiem par un ap Siguldas slimnīcas dzemdību nodaļu.

Kad notiks?

18.septembrī 

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

 

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!