TV filmēšanās: meklējam topošo māmiņu sevis palutināšanai!

TV filmēšanās: meklējam topošo māmiņu sevis palutināšanai!

17. Feb 2015, 10:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas,

pavisam drīz būs 8.marts un ir sagadījies tā, ka tā ir svētdiena, kas nozīmē, ka svētdienas rītā tiksimies Māmiņu kluba raidījumā. Mēs vēlamies veidot īpašu šo raidījumu, vairāk domājot par mums - sievietēm. Tāpēc meklējam topošo māmiņu, kuras puncītis jau ir paaudzies, lai dotos ciemos kopā ar Inesi Dāvidsoni - vēdisko astroloģi, kura brīnišķīgi prot gleznot ar hennu. Izrādās henna ir brīnišķīgs augs, kurš sēj nomierināt, turklāt hennas maisījumu gleznošanai Inese gatavo pati tikai no dabīgiem materiāliem, kas ir piemēroti arī topošajām māmiņām. Mēs vēlēsimies kopā ar Inesi izdaiļot topošās māmiņas punci un taps arī brīnišķīgs gleznojums uz rokas, kā arī uzzināism par hennas vērtīgajām īpašībām un to, kāpēc daudzās Āzijas un arī Āfrikas valstīs sievietes apglezno sevi.

Gaidīšu jūsu pieteikumus savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties, kā arī uzrakstiet, kurā grūtniecības nedēļā esat, ja iespējams, atsūtiet kādu bildīti, lai varam saprast, cik liels puncītis jau ir izaudzis un māksliniece var apdomāt iespējamā gleznojuma izskatu.

Filmēšana paredzēta pirmdien 23.februārī 12:00 pie jums mājās.

čabule čabule 17. Feb 2015, 14:25

gribētu, bet puncis vel maziņš.. ☹ nekas.. ceru ka pavasarī būs Mis Puncīša konkurss un tad noteikti taps kāds mākslasdarbs..