Topošās māmiņas izvēlas Māmiņu Kluba Grūtniecības kalendāru!

Topošās māmiņas izvēlas Māmiņu Kluba Grūtniecības kalendāru!

19. Jan 2014, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidības ir īpašs notikums ikvienas sievietes dzīvē un katra grūtniecība noris atšķirīgi. Šis ir laiks, kad topošās māmiņas interesē viss, kas ar mums notiek – kāpēc es jūtos šādi un ne citādāk, kā mazulītis puncītī attīstās – cik liels jau izaudzis, vai viņš mani dzird, jautājumu ir simtiem. Tāpēc mēs kā topošās māmiņas meklējam iespēju, kur uziet informāciju un kā rast atbildes uz saviem jautājumiem.

Tāpēc Māmiņu Kluba interneta portālā Maminuklubs.lv esam izveidojuši grūtniecības kalendāru, kuram ir iespēja sekot līdzi un uzzināt visu par mazulīša sajūtām un rast skaidrojumu tam, kā jūtamies mēs pašas.

Superbēbītes māmiņa iesaka ikvienai topošai māmiņai Grūtniecības kalendāru

Superbēbītes Līnas Grietas māmiņa Liene atzīst, ka viņai šāda iespēja savulaik būtu ļoti noderējusi.

"Starp pirmo un otro grūtniecību ārkārtīgi liela atšķirība – jau gadu starpība 10 gadi, informācijas pieejamība," atklāj māmiņa Liene. "Toreiz man informācija nebija pieejama vispār, es nezināju vispār neko, kur nu vēl internets, datoru nebiju redzējusi, par tādām lietām kā grūtniecība, kas notiek ar sievieti tajā laikā, kas notiek ar bērniņu vēderā, nezināju vispār pilnīgi neko."

Šobrīd situācija, protams, ir mainījusies, gaidot mūsu mazo superbēbīti Liene baudīja informācijas pārbagātību. Informācija esot bijusi no dažādiem avotiem un iespējams tas nedaudz traucējis, jo radusies tāda saraustīta sajūta.

Grūtniecības kalendārs Tavā iecienītajā mājas lapā Māmiņuklubs.lv! 

Kā pie tāda grūtniecības kalendāra tikt? Tas ir pavisam vienkārši – jāpiereģistrējas  Māmiņu Kluba interneta portālā, izveidojot savu profilu. Tad grūtniecības kalendārā jāieraksta sava pēdējā menestruāciju diena – datums, mēnesis un gads, kalendārs aprēķinās, kurā grūtniecības nedēļā esam un no šī brīža katru nedēļu savā e-pastā būs iespēja saņemt aktuālo informāciju par noteikto grūtniecības nedēļu. 

Tāpat grūtniecības kalnedāra ietvaros ir iespēja lasīt māmiņu blogus – mums ir trīs īpašas topošās māmiņas – katra savā grūtniecības trimestrī, kuras dalās sajūtās un piedzīvojumos, kas saistīti ar mazulīša gaidībām. Topošajai māmiņai Kristīnei līdz lielajam satikšanās brīdim ar savu bērniņu vairs nav ilgi jāgaida, viņa ir viena no trīs māmiņām, kas aktīvi raksta interneta dienasgrāmatu un stāsta citām māmiņām par to, kā viņai iet. 

Kļūstot par grūtniecības kalendāra lietotājāmn mēs katru nedēļu savā e-pastā saņemsim arī vēstkopu ar vairākiem interesantiem rakstiem par grūtniecību.

Tā kā mēs zinām, ka topošās māmiņas pa reizei mēdz kaut ko piemirst, tad grūtniecības kalendāra vēstkopā būs iepsēja saņemt informāciju arī par to, kad un kāpēc jādodas vizītē pie speciālista, kurš uzrauga grūtniecību un arī par analīzēm, kas jāveic gaidību laikā.

Grūtniecības laikā jāveic:

ultrasonogrāfijas pārbaudes,

asins analīzes,

urīnanalīzes,

cukura slodzes tests,

ģenētikas tests (pēc nepieciešamības),

uzsējums B grupas streptokoka nēsāšanas noteikšanai.

Topošajām māmiņām noteikti noderēs atgādinājums par to, ka jānokārto visi nepieciešamie dokumenti, lai mēs pēc bērniņa piedzimšanas saņemtu māmiņu algu. Un protams, arī tas, kad jādodas uz topošo vecāku skoliņu, lai gatavotos mazulīša sagaidīšanai.

Informācija par to kas ar mums – topošajām māmiņām notiek gaidību laikā ir noderīga ne tikai mums pašām, mēs tajā varam dalīties arī ar topošajiem tētiem.

Tāpat grūtniecības kalendāra ietvaros Māmiņu Kluba interneta mājas lapā ir iespējams noskatīties dažādus video stāstus, kas saistīti ar gaidībām – par to kā gatavoties dzemdībām, kas dzemdībās notiek, par mazulīša aprūpi – kā mainīt tikko dizmušam bērniņam autiņbiksītes, kā veikt ikrīta dušiņu, ir iespēja uzklausīt dažādus speciālistu viedokļus.

Gaidības patiesi var kļūt par vienu no skaistākajiemnotikumiem mūsu dzīvē, mums tikai tam ir jāļaujas, lai pēc deviņu mēnešu brīnuma lološanas mēs piedzīvotu vissirsnīgāko satikšanos ar savu bērniņu.

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg