Topošā māmiņa Linda: Novērtēju mieru un patīkamo atmosfēru Māmiņu Klubā

Topošā māmiņa Linda: Novērtēju mieru un patīkamo atmosfēru Māmiņu Klubā

01. Dec 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Allaž priecājamies par atsauksmēm no topošajiem un jaunajiem vecākiem par to, kā viņiem pie mums ir gājis. Vecāku skola - tā ir vieta, kurā iegūt ne tikai zināšanas!

DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSI MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLĀ: PIETEIKŠANĀS ŠEIT->>>

Topošās māmiņas Lindas pieredze:

Kopā ar vīru centāmies apmeklēt sagatavošanās kursus, kuros uzzinājām sīkāk par jaundzimušā aprūpi, sagatavošanos dzemdībām- 2 daļas kā arī es apmeklēju individuāli krūts ēdināšanas kursus. Vislabāk patika tieši Diānas Zandes lekcija, kas īpaši uzrunāja, iedvesmoja un lika uz lietām paskatīties no cita skatu punkta.  Fantastiskas atziņas, dzīvesgudri padomi un ieteikumi.

Vecāku skolā novērtēju patīkamo atmosfēru un mieru. Mēs uz nodarbībām braucām no Lielvārdes, bet tas bija tā vērts. Zinoši pasniedzēji, kas sniedza ieskatu kādā no svarīgām mazulīša aprūpes tēmām. Visvairāk novērtēju speciālistus, kas tiek pieaicināti šādās nodarbībās, tas sniedz patīkamu mierinājumu un atbalstu

Noteikti iesakām apmeklēt jaundzimušā aprūpes lekciju. Tieši šajā lekcijā guvu ļoti daudz zināšanu par kurām man nebija ne jausmas. Mazā dzīvībiņa ir brīnums, kas mums ir dots un ,manuprāt, ir saprotami, ka šai mazajai , trauslajai dzīvībiņai ir jānodrošina viss tas labākais. Izsmeļoši tika pastāstīts gan par krevelītēm, gan pirmo kaku, gan iespējamiem apsārtumiem, nabiņas aprūpi,pirmo ēdināšanu, analīzēm. Ja tās ir pirmās dzemdības, tad šī lekcija ,manuprāt, ir obligāta. Visu var atrast un izlasīt internetā...,taču zinoša cilvēka ievirzīšana šajā jomā iedrošina un sniedz pārliecību, ka ar visu tiksim galā lieliski.

Paldies! Linda