Sagatavojies dzemdībām Māmiņu Kluba Vecāku skolas izglītojošās ONLINE lekcijās un E-lekcijās!

Sagatavojies dzemdībām Māmiņu Kluba Vecāku skolas izglītojošās ONLINE lekcijās un E-lekcijās!

07. Apr 2020, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

foto: pexels.com

Māmiņu Kluba Vecāku skolā daudz interesantu nodarbību topošajiem vecākiem, kas apgūs ne tikai to, kā rūpēties par jaundzimušo, bet uzzinās arī, kā viņu bez bažām sagaidīt, kā pareizi rokās paņemt, samīļot, kā pabarot, un kā vispār šim brīnišķīgajam tikšanās brīdim būt emocionāli gataviem! Ieskatieties lekciju klāstā topošajiem vecākiem!

Mazuļu hendlings topošajiem vecākiem

Hendlings ir mūsu pašu roku prasmīgais darbs. Tā ir gan ķermeņa kopšana, apģērbšana, autiņbiksīšu maiņa, gan masāža, gan rotaļāšanās. Katram bērnam ir kāda noteikta programma, kas ielikta ar mātes dabas palīdzību, kā zīdainim vajadzētu attīstīties. Mūsu rokām vajadzētu būt ļoti prasmīgām, lai ikdienā mēs nenodarītu bērnam pāri, tāpēc svarīgi hendlinga nodarbības apmeklēt jau grūtniecības laikā!

20121025214103-69976.jpg

Otrā mazuļa ienākšana ģimenē

“Otrā mazuļa ienākšana ģimenē” ir viena no populārākajām Diānas Zandes lekcijām Māmiņu Kluba Vecāku skolā, kas tagad pieejama arī video lekcijas formātā. Noderēs vecākiem, kas gaida otru mazuli un vēlas harmoniskas attiecības ģimenē, kurā jau aug bērns. Psihoterapeites padomi par attiecībām ar bērniem mazinās stresu un greizsirdību, ģimenē ienākot jaunam mazulim!

20160729135655-43223.jpg

Jaundzimušā aprūpe:Elitas Svarenieces lekcija topošajiem vecākiem

Kā rūpēties par mazulīti, kurš nupat kā ieradies jūsu mājās un sagriezis visu kājām gaisā?  Kā viņu apkopt, cik bieži vannot, kā zināt vai viņam nekas nekaiš, uzzināsi  jaundzimušā aprūpes lekcijās!

Krūts ēdināšanas ABC: Sandras Lases lekcija

Krūtsēdināšanas ABC video lekcija ir paredzēta topošajām un jaunajām māmiņām, lai veiksmīgi uzsāktu un nodrošinātu krūts zīdīšanu savam mazulim, kā arī tiktu galā ar tipiskākajām problēmām zīdīšanā un rastu atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem. Šī lekcija ir pilnvērtīga daļa par krūts ēdināšanu dzemdību sagatavošanas programmā.

Topošo māmiņu vingrošana ar fizioterapeiti Kristīni Asonovu

Grūtniecības laikā sievietes ķermenis piedzīvo lielas pārvērtības, taču tas nav šķērslis, lai izvairītos no fiziskām aktivitātēm. Tieši otrādi – grūtniecēm piemēroti vingrinājumi palīdzēs uzlabot topošās māmiņas pašsajūtu, mazinās tūsku un sekmēs asinsrites sistēmas darbību. Māmiņu Kluba fizioterapeite Kristīne Asonova otrdienās ONLINE režīmā vadīs grūtnieču vingrošanas nodarbības, kas būs gan praktiska vingrošanas nodarbība, gan arī atbildes uz topošo māmiņu biežākajiem jautājumiem par veselīgu grūtniecības norisi.

Vecmātes Ineses Kampusas individuālā konsultācija

Pēdējās nedēļas pirms dzemdībām vienmēr šķiet pašas garākās, bet arī darbu šajā laikā parasti ir daudz. Tāpat arī domu, pārdzīvojumu un bažu par to, kā tad noritēs dzemdības. Daudz var uzzināt, izrunāt Māmiņu Kluba Vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursos, bet piedāvājam iespēju izmantot arī individuālās konsultācijas pie vecmātes Ineses Kampusas.

Ķermeņa masāža topošajām un jaunajām māmiņām

Masāžām piemīt maģiska iedarbība- tās spēj nomierināt, relaksēt pēc garas darba dienas vai atjaunot un uzmundrināt, sniedzot papildu spēku un vēlmi darboties. Māmiņu Kluba Vecāku skolā sadarbībā ar Recuro vadošo masāžas speciālisti Lieni Krauzi piedāvājam masāžas ikvienam - topošajām un jaunajām mammām, sievietēmun vīriešiem. Liene ir diplomēta masāžas, jogas un hidroterapijas speciāliste - sirsnīga, radoša persona ar spēcīgu tvērienu, nolasot Tava ķermeņa signālus par to, kas konkrētā brīdī nepieciešams.

Fizioterapeites Kristīnes Asonovas individuālā konsultācija

Fizioterapeite Kristīnes Asonova Māmiņu Kluba Vecāku skolā lasa lekcijas un vada praktiskus seminārus jau no pašiem Vecāku skolas pirmssākumiem, iesakot vecākiem padomus, ne uzspiežot savu viedokli.

Fizioterapeites mīļā, maigā, pacietīgā pieeja, respektējot bērna sajūtas konkrētā brīdī , spēj pārsteigt- ikviens mazulis fizioterapeites rokās jūtas labi un omulīgi, jo bērni taču jūt labsirdīgu cilvēku, vai ne?!

Vecmātes Baibas Zelkas individuālā konsultācija

Pēdējās nedēļas pirms dzemdībām vienmēr šķiet pašas garākās, bet arī darbu šajā laikā parasti ir daudz. Tāpat arī domu, pārdzīvojumu un bažu par to, kā tad noritēs dzemdības. Daudz var uzzināt, izrunāt Māmiņu Kluba Vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursos, bet piedāvājam iespēju izmantot arī individuālās konsultācijas pie vecmātes Baibas Zelkas.

Vaksācija, sejas procedūras topošajām un jaunajām māmiņām

Šķiet - ikvienai sievietei grūtniecības laikā patiešām ir aizvien grūtāk atbrīvoties no nevēlamā ķermeņa apmatojuma pašas spēkiem. Sevišķi, ja runājam par kājām un bikini zonu laikā, kad skaistais, augošais puncītis ir sasniedzis apmērus, kuru dēļ topošajai māmiņai ir grūtāk pieliekties, kur nu vēl pašai veikt dažādas skaistumprocedūras. Māmiņu Klubā aicinām izmantot iespēju veikt skaistumkopšanas procedūras un vaksācijas!

Māmiņu Klubs

TOPOŠO VECĀKU KURSI MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLĀ: PIETEIKŠANĀS ŠEIT->>>