Rīcineļļas kokteilitis- padalieties pieredzē

Rīcineļļas kokteilitis- padalieties pieredzē

11. Aug 2013, 21:12 Anatna123 Anatna123

Sveikas topošās un jau esošās māmiņas!

Esmu gaidībās, mums jau ir pilnas 40nedēļas, un daktere ieteica-seksu,pastaigas,šampanieti,nošpu,svecītes katru vakaru, un ka daudzas mēģinot trako rīcineļļas kokteili.. 

 

To daktere teica,ka var sākt jau tagad lietot visu un darīt..Bet...?

zinu ka daudzas teiks ,ka vajagot kokteili dzert tikai pie pārstaigātas grūtniecības, bet man ir ļoti grūti šajā karstumā, un ceru,ka varbūt kokteilis pasteodzinās mazulīša nākšanu pasaulē :) 

Viltus kontrakcijas mums jau pēdējā laikā ir gandrīz katru dienu,vakaru..

Bijām usg, un jau 34.nedēļā mazulītis un placenta bija pilnībā gatava.. Kad uz usg bijām 39 nedēļā, tad sakterītes teica,ka mazajam ļoti drīz jau jābūt,jo placenta jau (negribu nepareizi izteikties bet..) laikam ta kā kaļķaina jau..

 

tapēc šovakar iedzēru rīcineļļas kokteili..pagaidām nekas nenotiek, bet visus ko zinu,kas šo ir izmēģinājuši,dzemdībās pēc pāris stundām sākās..

Vai jāsākas caurejai? Jo šobrīd jūtos pilnīgi normāli..

kā bija jums? 

Anatna123 Anatna123 12. Aug 2013, 21:41

Vecmāte to neteica darīt, bet gan ginekologs😀 nu.. Vecmate un ari ginekologs teica,ka nekadu ļaunumu tas nenodarīs,jo ja mazais negribes nakt,tad vienkarši nenāks 😀

Sodien ari biju uz tonīšiem un vecmāte mani apskatīja- tonīši labi un atveruma nekada laikam neesot.. Nevarot pat sataustīt kaut ko-kas liecinot,ka dzemdetaja vel neesmu 😀

Anatna123 Anatna123 12. Aug 2013, 10:30

Nu meitenes es iedzeru ricinellju pirms 21:00 , viss bija ok.. Nelaba dūša un viss..
Tad biju 1x uz toaleti.. Un pirms 12:00 man sakas nenormalas sapes brīžiem viss veders, bet kopumā olnīcu rajons un muguras lejasdaļa.. Vīrs sapriecājās ka beidzot sākās, bet es sapratu,ka tās nevar būt kontrakcijas,jo man bija neciešamas sāpes,kuras neatlaida vispār..plus- kad atlaida, starplaiki bija 1 minute, tad pa 8, tad 10... Nakti mocijos, bet divaini ,ka uz toaleti gribejas, bet kad aizgaju- nomocijos vienkarši ar sāpēm, un tas ari viss.. ☹ ta ka laikam man kokteilitis nepalidzeja..

Tagad vel mazo žēl.. Ari gan jau mocijas ☹

12. Aug 2013, 09:44

Arī es mēģināju šo kokteili, jēgas nekādas, ja nu vienīgi skriešana uz wc