Paldies, ka piedalījies topošo māmiņu aptaujā!

Paldies, ka piedalījies topošo māmiņu aptaujā!

20. Jul 2017, 13:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība ir laiks, kad sievietei rodas daudzi jautājumi gan par pašu gaidību laiku un dzemdībām, gan arī laiku pēc bērniņa piedzimšanas. Mēs esam patiesi priecīgi, ka noderīgu atbalstu šajā tik svarīgajā dzīves posmā topošajām un jaunajām mammām sniedz tieši Māmiņu Klubs.

Kā atklāj topošo māmiņu aptaujas rezultāti, vairāk nekā puse gaidībās esošo mammu ik nedēļu skatās Māmiņu Kluba TV3 raidījumu, savukārt vairāk nekā trešdaļa sieviešu raidījumu skatās, ja tajā ir tēmas, kas viņas uzrunājušas pieteikumā. 80% no visām aptaujas dalībniecēm norāda, ka gaidību laikā izmantojušas grūtniecības kalendāru, kas palīdzējis sekot līdzi izmaiņām ķermenī un tam, kā puncī aug mazulis, savukārt ceturtā daļa māmiņu savas grūtniecības laika sajūtas arī pierakstījušas.

Būtisks palīgs jaunajiem vecākiem ir iespēja apmeklēt dzemdību sagatavošanās kursus, kuros ne tikai iespējams iegūt klātienē informāciju par grūtniecības norisi un dzemdībām, bet arī saņemt no speciālistiem atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem. Šādu iespēju apmeklēt dzemdību sagatavošanas kursus izmantojusi puse no visām topošajām māmiņām, kuras piedalījās aptaujā, savukārt vēl 16% kursus plāno drīzumā apmeklēt.

Paldies visām, kuras piedalījās aptaujā un dalījās ar savu viedokli.

Esam arī izlozējuši laimīgās balvu ieguvējas. Un tās ir...

Autiņbiksītes mazulītim Huggies Elite Soft

Pieejami četri dažādi izmēri

20170713143240-37739.jpg

iegūst

aptaujas dalībniece ar e-pasta adresi Danaskies@gmail.com

***

La'Lina plediņu

saņem

20170713143812-27554.jpg

aptaujas dalībniece ar e-pasta adresi katrina.spure@gmail.com

Apsveicam!

Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses). Lūgums balvas saņemt līdz š.g. 21.augustam.