Pāaaaaaaaaarsteigums! Mūsu vidū ir grūtniecīte!

Pāaaaaaaaaarsteigums! Mūsu vidū ir grūtniecīte!

06. Jun 2013, 10:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās māmiņas! Mūsu mīļā portāla lapās ir zināma intriga par to, kura tad būs jaunā Topošā Māmiņu Kluba saimniecīte..

Un tā ir, meitene no maminklub.lv portāla, ar lietotājvārdu - Mywkaa. Viņa aktīvi uzturas jau kopš 5.grūtniecības nedēļas topošo māmiņu forumā, un patiesībā šī persona nav neviens cits kā mūsu Māmiņu Kluba Vecāku Skolas čaklais rūķītis - Sabīna Bakilina, kas mazuļiem palīdz augt un attīstīties labāk!

Šis lietotājvārds, zem kura viņa slēpās nav nekas cits kā mīļa iesauka - Lācītis, tā viņu mājās sauc vīrs :)

20130605153853-77387.jpg

Tiem, kas Sabīni vēl nepazīst, pastāstīsim, ka viņu sauc Sabīna Bakilina, viņai ir 23 gadi, viņa ir diplomēts pirmsskolas pedagogs un māmiņa 4 gadus vecam zēnam Maksimiliānam. Māmiņu Kluba krievu portālā viņa ir aktīvo māmiņu vidū jau no tā atvēršanas dienas, tātad - kopš 2009.gada vasaras. Pie mums, latviešu portālā, Sabīna ir salīdzinoši nesen, un pamatā te atrodama lasītāju rindās.

Sabīne ļoti priecājas ar iespēju iepazīties ar topošajām un esošajām māmiņām, ka arī ar tām, kas tikai vēlas par tādām kļūt.

Viņa atzīst: "Es ļoti ceru, ka mūsu māmiņas izlīdīs no ierastajām foruma tēmām un dalīsies savā pieredzē arī pirmajā portāla lapā, kā arī - ceru uz personīgu tikšanos. Ļoti trūkst domubiedru!" :)

20130605154158-15660.jpg

Tālāk jums Sabīne pastāstīs par sevi pati:

"Tagad, saskaņā ar grūtniecības kalendāru, manam mazulītim ir jau 14.nedēļas un 2 dienas. Gaidām mazuli ierodamies pirmajos decembra datumos (1.-2.12.). Mazulis ir ļoti gribēts, bet neplānots. Krievu portāla māmiņas noteikti mani atceras kā aktīvu "Gribētāju" foruma dalībnieci, kur sarakstījos ar māmiņām, kas ļoti vēlas bērniņu. Esmu priecīga, ka daudzas no šī foruma dalībniecēm ir jau laidušas pasaulē mazuļus vai arī nes to zem savas sirsniņas.

Vienmēr esmu sapņojusi par to, ka maniem bēnriem varētu būt vecuma starpība 4-5 gadi, otru mazuli gribēju sastapt jau uz 2013.gada vasaru, un gribēju, lai tā būtu meitiņa. Bet, kā saka, ja gribi traucēt Dieva gribai, pastāsti viņam par saviem plāniem.  Nesanāks ne uz vasaru, ne uz rudeni. Un pēc tam es padomāju, ka vēl vienu ziemas bērniņu es tā kā negribētu, atliku savu ideju par mazuli uz pāris mēnešiem. Bet tieši tad, kad pārstāju gribēt mazuli, viss notika pats no sevis. Pirmo mēnesi neizskaitļoju ovulāciju, un arī nedomāju par to.

Pat testu neiegādājos uzreiz pēc MR kavēšanās, tikai kādu nedēļu pēc tam. Un arī tad, nenoticēju tam, ko redzu.

20130605154254-94618.jpg

Sajūtas ir vienreizējas. Uzreiz parādījās trauksme - kā tad ar mājvietu, jo mēs taču dzīvojam vienistabas dzīvoklī, kā ar finansēm, kā ar darbu, kā ar diploma aizstāvēšanu, kad pirmie 3 mēneši ir paši bīstamākie.

Bet skrēju es par daudz uz priekšu, jo viss nokārtojās. Es ticu, ka augstākie spēki visu izdara tik labi, cik vien katram tas ir iespējams..

20130605154456-42112.jpg

Kāpēc es tik ilgi slēpu grūtniecību gan no jums, Māmiņu Kluba māmiņas, gan arī no saviem radiem?Gribēju būt droša, gribēju sevi pasargāt, jo šī grūtniecība man bija sarežģītāka.

Jau no pirmajām nedēļām pastāvēja nopietni draudi mazuli zaudēt, bija sliktas analīzes, gulēju slimnīcā uz saglabāšanu. Un pat tagad, kad pirmais, bīstamais trimestris ir garām, es tik un tā par mazuli uztraucos. Es esmu īsta staigājoša panika, pat iegādājos sev speciālu aparātu, ar kura palīdzību klausīties mazuļa sirdspukstus, jo uz USG taču tik bieži mūs nenosūta.

20130605154808-33460.jpg

 

Pēc USG, kas bija 12.nedēļā un pēc vakardienas sirsniņas klausīšanās, esmu saņēmusies un gatava dalīties ar jums, dārgās māmiņas, savās domās, pārdzīvojumos un sapņos!

Šodien tas arī viss, nākošajā blogā pastāstīšu, kā pagāja pirmie 3 manas grūtniecības mēneši.

Ar mīlestību,

Jūsu Sabīne un mazais punča bērniņš

Sveicam Sabīni topošās māmiņas statusā un vēlam skaistu gaidību laiku!

Māmiņu Klubs

 

08. Jun 2013, 16:07

Heisā - prieks iepazīties - mēs gan vel maziņi. 10. nedēļa tuvojas noslegumam. 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Jun 2013, 11:23

Apsveicu 😀 Lai jauks gaidīšanas laiks 😀

Saulite21 Saulite21 06. Jun 2013, 10:40

Apsveicu! Lai jauks un mīļš un skaists gaidīšanas laiks!🌷