Noderīga dāvana topošajām māmiņām svētkos- Huggies® Newborn autiņbiksītes!

24. Dec 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei,  klāt jau Ziemassvētku laiks un arī topošās māmiņas lūkojas pēc noderīgām lietām sev un gaidāmajam mazulim, jo tuvojoties dzemdību datumam, laiks sarūpēt arī mazuļa pūriņu! Un kas gan var būt jaukāks kā pārsteigums zem Ziemassvētku eglītes dāvanas izskatā gaidāmajam mazulītim!

BET! Tas vēl nav viss! Sagādājot prieku kādai topošajai māmiņai, neizmet čeku, jo tieši pašreiz līdz janvāra beigām norisinās svētku loterija, kurā iegādājoties Huggies® Newborn autiņbiksītes, vari laimēt skaistu jaundzimušā apģērba komplektu!

Ja arī Tu vēlies būt viena, no kopumā četriem laimīgajiem, kas saņems PINOKIO jaundzimušā apģērba komplektu, piereģistrē Huggies® Newborn pirkuma čeku! 

Reģistrēto čeku skaits ir neierobežots! Jo vairāk autiņbiksīšu iepakojumu iegādāsies, jo vairāk čeku reģistrēsi, jo lielākas būs Tavas iespējas laimēt!

20131211092046-95279.jpg

Huggies® iepazīstina ar  jaunām un uzlabotām autiņbiksītēm jaundzimušajiem - Huggies® Newborn!

 

Kā piedalīties loterijā?

Lai piedalītos loterijā, Tev sākot no 9.decembra līdz 30.janvārim ieskaitot jāiegādājas Huggies® Newborn autiņbiksīšu 1. vai 2. izmēra iepakojums. Kad esi iegādājusies autiņbiksīšu iepakojumu, reģistrē čeku līdz 2013.gada 30.janvāra plkst.23:59 www.maminuklubs.lv vai www.maminklub.lv, aizpildot anketu (Vārds, uzvārds, telefona numurs, pirkuma čeka numurs).

Ja uz čeka nav norādīts, ka tika iegādāta  Huggies® produkcija - pircējam jāsaņem no veikala pārstāvja kvīts vai cits dokuments, apliecinošs Huggies® produkcijas pirkums, vai jālūdz veikt ierakstu ar roku čekā , kā arī čeku apzīmogot par dotās preces iegādi.

Vienu čeku drīkst reģistrēt tikai vienu reizi. Ja pirkuma čeks tiks reģistrēts vairākkārt, tad par derīgu tiks uzskatīts un loterijā piedalīsies tas čeks un čeka iesūtītājs, kas to reģistrējis pirmais.

Ja loterijas dalībnieks mēģinās reģistrēt vienu čeku vairākkārt, tādā veidā mēģinot palielināt savas izredzes laimēt, izlozes nodrošinātājs SIA “Lietišķās kreativitātes grupa” patur tiesības anulēt šīs reģistrācijas, tādā veidā nodrošinot izlozi pēc vienlīdzības un godīgas dalības principiem.

Noteikti saglabā pirkuma čeka oriģinālu, jo tikai tas būs apliecinājums Tavam pirkumam!

Kad tiks izlozēti jaundzimušā apģērbu komplekti loterijā?

Loterijas pie mums Māmiņu Klubā, kad noskaidrosim laimētājus, notiks 

  • 2013.gada 20. decembrī
  • 2014.gada 6.janvārī
  • 2014.gada 17.janvārī
  • 2014.gada 31.janvārī

Kāds ir balvu fonds šajā akcijā?

Tā kā loterija ilgs 4 nedēļas, kopumā izspēlēsim 8 jaundzimušā apģērbu komplektus no Baby City veikala, kas atrodas t/c Atrium Azur un t/c Rīga plaza. Katru nedēļu izspēlēsim 2 balvas.

Komplektā ietilpst:

  • cepurīte
  • rāpulītis
  • biksītes
  • bodijs

VAIRĀK PAR LOTERIJU LASI ŠEIT->>>

Huggies® Newborn pieejamas 2 dažādos izmēros:

-  no 2 - 5 kg

-  no 3 - 6 kg

Meklē labākajos Latvijas veikalos! Neaizmirsti Huggies® jaundzimušo autiņbiksītes ielikt savā dzemdību somā, lai pirmā satikšanās lielajā pasaulē būtu maiga, mīksta un sausa!

20131104200519-71679.jpg