mazliet moka neziņa kā būs,bet no otras puses liels prieks:)

13. Jun 2015, 13:15 gintastrunga gintastrunga

mums ari nu jav gaidības ir pusē...un ir jav meitiņa kurai augustā bus 3 gadu jubileja:)...un uz oktobra beigām gaidāms brālītis:)
ir bailes kā tiksim galā ar diviem,ja brižiem pat netiekam galā ar vienu:(
vienigais man bus vieglak kaut mazliet,jo kad piedzims mazais tad meitina ies pa dienu darzinā un bus janemas pa dienu tikai ar vienu nevis ar diviem reizē:)...bet ari kad viiram ir naktsmaiņas ,tad vienai būs jatiek galā ar abiem...nezinu kā būs:( un kā lai meitiņai paskaidro ka drīz nebūs viena vairs? ka majās katru dienu būs vel kās bērniņš? vai viņa sapratīs,nezinu,un par to ari esmu neziņā.

jolanta.asti jolanta.asti 15. Jun 2015, 10:19

man atkal ir tā, uz decembri gaidāms otrs, un tad puikam bus 2.5gadi, par to maz domaju un protams bus citadak grutat, bet galvenais nesatraukties un viss bus labi.

čabule čabule 13. Jun 2015, 16:08

3 gadi, tas jau ir diezgan saprātīgs cilvēks, vienkārši stāsti visu, kas un kā.. nopērciet zīdainim līdzīgu lelli un pāris pamperus, rādi un stāsti- brālis būs tāds maziņš, mammai būs daudz darbiņa- iemāci meitai nomainīt pamperu, stāsti ka brālim būs jāmaina un viņa varēs palīdzēt.. iekārtojiet lellei gultu- stāsti ka brālim būs sava gultiņa un tajā drīkstēs gulēt tikai viņš.. laicīgi jau saki ka mīlēsi meitu tik pat stipri kā pirms tam un gribēsiai viņa palīdz, jo būs lielā māsa.. brālītis izaugs, iemācīsies staigāt un viņi kopā varēs spēlēties.. 3 gados jau daudz saprot cilvēks.. sāc vienkārši ar sarunām par to , ka mammai puncī bebis un to lelli atliec uz vēlāku laiku, jo katru dienu ir jāstāsta un jāmāca kas ir bebis, 20 nedēļas ir ilgs laiks.. Tev apniks..
Manā gadijumā ir vel trakāk .. manai meitai ir 1g8m (mēneša beigās 1g9m), bet dēlēns var teorētiski piedzimt jebkurā brīdī (38n2d tagas), mana dūda par bēbju tēmu diezgan maz saprot un vispār maz saprot.. uz poda arī pati vel neiet, tikai sākusi to apgūt, nerunā, ēd gan pati, bet ar tādu bardaku apkārt, ka pus dienu varu berzt virtuvi 😃 mums būs grūti.. 😉