KONKURSS: Cenšaties tikt pie bērniņa? Dalies ar savu stāstu!

KONKURSS: Cenšaties tikt pie bērniņa? Dalies ar savu stāstu!

13. Dec 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņš ir milzu laime, prieks un mīlestība! Tiesa, ne visās ģimenēs sapni par mazuli izdodas piepildīt tik ātri, kā to vēlētos.

Mūsu vidū ir ne mazums ģimeņu, kurās izraudāts daudz asaru par katru negatīvo grūtniecības testu, piedzīvoti sāpju pilni brīži, kad mazulis kļuvis par Varavīksnes bērniņu, tomēr tas nav licis atmest sapni par ģimenes pieaugumu reiz nākotnē.

Māmiņu Kluba rubrikā “Tiekam pie mazuļa” arī tu vari sekot līdzi Diānai un Andrim, kuri ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību cenšas tikt pie mazuļa. Seko līdzi viņu stāstam un pieredzei gan Māmiņu Kluba portālā, gan arī Facebook lapā.

Ja arī jūs šobrīd cenšaties tikt pie bērniņa, dalies ar savu stāstu! Pastāsti, ko jūs esat izmēģinājuši, lai tiktu pie bērniņa, kāds ir jūsu ceļš, lai sagaidītu pasaulē savu brīnumiņu. Iespējams, arī jūs esat izvēlējušies izmēģināt mākslīgo apaugļošanu?

Dalīties ar savu stāstu vari Māmiņu Kluba portāla komentāros, gan Facebook un Instagram. Anonīmi savus stāstus vari sūtīt arī uz kristine@maminuklubs.lv. 

 

Ik mēnesi vienam no stāsta autoriem dāvināsim

Uztura bagātinātājus no

50 EUR vērtībā

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

 

 

Elviramaurite Elviramaurite 11. Oct 2021, 18:08

Labdien esmu draugu kopa vēlamies kopigu bērniņu bet nevaru palikt jo ilgi esmu lietojusi asarg zales divi gadi ka nedzeru azarg zakes varbūt nevaru palikt vais stāvoklī 36 gadi man ir un arstejos jau divus gadus viegla formāt ir panik lekmes nesaprotu