Kādi sadarbības partneri piedalīsies "Gatavi mazulim" pasākumā?

Kādi sadarbības partneri piedalīsies "Gatavi mazulim" pasākumā?

20. May 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim-3/10476/56666

 

NORDBABY.lv

  • Nordbaby stendā būs iespējams apskatīt, notestēt un salīdzināt produktus. Dzirdēsiet produktu prezentācijas un informāciju par to, kas jāņem vērā izvēloties bērnu autokrēslu un ratus. Būs iespējams iegādāties preces par īpaši izdevīgām cenām! 
  • Būs gan dāvanas vecākiem, gan izloze pēc lekcijas

VCA

Konference topošajiem vecākiem "Gatavi mazulim" 22.maijā gaidīs Tevi VCA poliklīnika aktivitātēs

  •  Vingrošana māmiņām būs 11:00, 12:00 un 14:00, nodarbības ilgums apmēram 45 min. Vadīs sertificēts fizioterapeits- Anastasija Aifanova
  • Bērnu vingrošana 10:00-17:00, vadīs sertificēts fizioterapeits- Elīna Puriņa
  •  Mini-check-up: cukura līmeņa noteikšana, asinsspiediena merīšana, pulsa merīšana - Natālija Leitāne
  • Oftamologs- Dineja Veinberga acu spiediena mērīšana- tomometrija, redzes pārbaude, sausās acs sindroma pārbaude;
  •  Dermatologs- Dr.Alise Vīgante, ādas stāvokļa pārbaude ar Molemax iekārtu.
  • Skābekļa kokteiļi

Lovela stendā izzini Lovela produkciju, piedalies momentloterijā un laimē!

Lovela produkti droši jaundzimušajiem no pirmās dzīves dienas, hipoalerģiski un dermatoloģiski testēti. Pielāgoti zīdaiņu jutīgajai ādai.

TOPIALYSE produktu stends

SVR ādas kopšanas līdzekļiem ir novatorisks sastāvs, kas piesātināts ar aktīvām sastāvdaļām, tie var patiešām vairot jūsu pašpārliecību un likt justies priecīgi un moži.

Produkti, kuri ir paredzēti mazuļiem, to ādas kopšanai utml, ka arī piemēroti lieotšanai visai ģimenei. Stendā uzzināsi par zīmola produktiem - kad, kur, kā, kam piemēroti lietošanai, tiksi arī pie mazajiem paraudziņiem izmeģināšanai un dāvaniņas katram apmekētajam!

“SVR” DERMATOLOĢISKĀ KOSMĒTIKA

✔ labi panesama pat jūtīgai ādai
✔ sastāvi ar iedarbību pastiprinošām aktīvajām vielām lielā koncentrācijā 
✔ radīta sadarbībā ar dermatologiem – lai āda būtu veselīga un skaista

Nāc uz Ponn stendu un iepazīsti Ponn produkciju! 

Salvest Ponn ir bērnu pārtikas aizsācējs Igaunijā, ražošana tika uzsākta 1966.gadā. Visi Salvest Ponn produkti tika izstrādāti sadarbībā ar pediatriem un izgatavoti, pamatojoties uz mazuļa attīstības vajadzībām. 

Ponn bērnu pārtika satur tikai augstas kvalitātes sastāvdaļas un ir iepakota ērtā iepakojumā, kuru ir viegli atvērt, uzgalabāt un ņemt ceļā. Kvalitatīva bērnu pārtika ir svarīga, lai nodrošinātu bērna veselīgu un spēcīgu augšanas procesu. Visi Ponn produkti ir izstrādāti sadarbībā ar atzītu igauņu pediatru Reet Raukas, kurš sniedzis padomus par sastāvdaļām, produktu konsistenci un iepakojuma izmēriem zīdaiņiem dažādās vecuma grupās. Ponn bērnu pārtika nodrošina aizraujošu garšas baudījumu mazuļiem dažādās vecuma grupās. Visas garšas ir izstrādātas, pamatojoties uz mazuļa garšas izvēlēm. Ponn bērnu pārtika ir izgatavota no stingri atlasītām sastāvdaļām, kas garantē vislabāko kvalitāti zīdaiņiem. Pārtikai netiek pievienots sāls, cukurs, mākslīgās krāsvielas, aromatizētāji un konservanti. 

Pregnacare

Pregnacare stendā varēsi iegādāties augstākās kvalitātes uztura bagātinātājus par pievilcīgām cenām grūtniecēm un jaunajām māmiņām. Pie katra pirkuma saņemsi jauku dāvaniņu!

Globifer

Sievietes ķermenim, radot jaunu dzīvību, ir pavisam dabiska nepieciešamība pēc pakāpeniski lielāka dzelzs daudzuma uzņemšanas. Tas nepieciešams gan bērniņa attīstībai, gan sievietes ķermeņa veselībai, jo dzelzs gan mātes, gan bērna organismā veicina ļoti būtiskus procesus - sākot ar imūnsistēmas procesu norisi, beidzot ar veselīgu bērniņa smadzeņu attīstību. Tieši tāpēc aicinām ikvienu sievieti, bērniņa gaidībās esot, sekot līdzi savam dzelzs līmenim un rūpīgi izpildīt ārsta rekomendācijas

Savā stendā mēs informēsim un atbildēsim uz jautājumiem par iespējām mazināt dzelzs deficītu ar vienīgajām tabletēm Latvijā, kuras bagātinātas ar hēma dzelzi-GLobiFer.

MARIALINE

  • Būs iespēja uzzināt par “Maria” produktiem,  un  iegādāties tos par izdevīgām cenām.
  • MPar katru pirkumu būs dāvana “Maria Intimate” intīmās higiēnas gēls.
  • No plkst. 11:00 līdz 13:00 Ksenija Dudko (sertificēta zīdīšanas konsultante ar 14 gadu pieredzi) sniegs iespēju topošajām māmiņām piedalīties bezmaksas konsultācijā.
  • Pasākuma laikā visi varēs piedalīties loterijā, kurā būs iespēja laimēt  Maria vērtīgas balvas.

Iepazīsti Philips AVENT produktus un laimē balvas!

Veiciet pirmo soli veselīgas bērna attīstības virzienā kopā ar Philips Avent! Pasākuma laikā stendā piedalies loterijā par vērtīgām dāvanām no Philps Avent!

Iepazīsti Cilmes šūnu bankas plašās iespējas! 

Cilmes šūnu banka FamiCord grupa stendā būs iespēja saņemt izsmeļošu medicīnisku informāciju par jaundzimušā cilmes šūnu paņemšanas un saglabāšanas iespējām. Varēsi uzzināt, kā tas praktiski notiek, un izmantot īpašo piedāvājumu!

Izmanto iespēju uzzināt vairāk par cilmes šūnu uzglabāšanu un saņemt ārsta konsultāciju par to izmantošanu!

Iepazīsti pasākumā Multi- Mam sēriju jaunajām māmiņām

Multi-Mam ir dabīgu produktu sērija, kas mazina problēmas, kas ir saistītas ar pēcdzemdību periodu un zīdīšanas laiku. Mēs izstrādājām Multi-Mam, lai palīdzētu jaunajām māmiņām justies ērti un rūpēties par sevi. Jo, kad māmiņas atrodas harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli, viņas var pilnībā izbaudīt šo īpašo laiku un dot saviem mazuļiem vislabāko dzīves sākumā.

Multi-Mam Compresses un Multi-Mam Babydent pamatā ir unikāls patentēts 2QR komplekss (izrunā “to cure”), kas ir dabisks augu izcelsmes produkts no alvejas auga (lat.Aloe Barbandenis). Šī īpašā sastāvdaļa lieliski mitrina un veicina dabisko dziedināšanas procesu.

Multi-Mam Protect ir viegls vegāniem piemērots līdzeklis, kura pamatā galvenokārt ir augu eļļas un tauki, kas aizsargā krūšu galus pret izžūšanu un plaisāšanu. Vieglā un maigā tekstūra ļauj to viegli uzklāt pat uz jutīgas ādas.

Multi-Mam After-Birth Spray ir maigs, vegānisks sastāvs, kura pamatā ir tādas dabīgas sastāvdaļas kā Rosa centifolia un Aloe vera – perfekti piemērotas, lai pasargātu ādu intīmajā zonā. Tas ir bez smaržvielām, un tam ir neitrāla smarža.

Mamuko gardās biezputras

Teju desmit gadus zīmols “Mamuko” rūpējas par veselīgu uzturu pašiem mazākajiem, piedāvājot ekskluzīvu bioloģisko pārtiku zīdaiņiem un bērniem.

Lietuvā radītā zīmola Mamuko biezputras tiek gatavotas tikai no organiskiem , mazuļiem draudzīgiem graudiem, kas nesatur pienu un nekādas pārtikas piedevas .

Iespējams, ka tā ir vienīgā zīdaiņu biezputra pasaulē, kas tiek vārīta, nevis aplieta, līdz ar to uzturā saglabājas bioloģiski audzētos graudaugos dabiski esošās uzturvielas, vitamīni un minerālvielas. Kas svarīgi — Mamuko biezputru pagatavošana neprasa vairāk laika kā citu putru gatavošana.

Kazas piena produkti no Kabritas

Kabrita produkcijas degustācija
Kabrita produktu prezentācija + "Mazuļa pirmās palīdzības komplekts"
Dāvanu izloze no Kabrita zīmoliem (varam nosūtīt dāvanu fotogrāfijas)

BALVAS & DĀVANAS

Konference topošajiem vecākiem "Gatavi mazulim" 22.maijā sadarbības partneri piedāvās neskaitāmas fantastiskas balvas izspēlei pasākuma laikā!

Dāvanu maisā garantētās dāvanas 95 EUR vērtībā no Mustela

Mustela® Neskalojams attīrīšanas ūdens 300ml
Šis micelārais ūdens rūpīgi un maigi notīra mazuļa seju, ķermeni un autiņbiksīšu zonu, vienlaikus mīkstinot ādu un neatņemot no mazuļa ādas tās dabiskās eļļas. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni. Ļoti ērts ikdienas lietošanai, tas noņem visus netīrumus ar vienu maigu kustību.

Mustela® Maigs šampūns 500ml
No pirmās mazgāšanas reizes, Jūsu mazuļa smalkie, maigie mati ir pelnījuši piemērotu šampūnu! Pateicoties tā īpašajam sastāvam, šis šampūns maigi izmazgā matus un novērš matu savelšanos.

Mustela® Maigs attīrošs gels 500ml
Ideāli piemērots ikdienas lietošanai, maigi attīra matus un ķermeni. Tā unikālais sastāvs nomierina ādu un kompensē žāvējošo iedarbību pēc vannošanās.

Mustela® Attīroša eļļa (sausai ādai) 500ml
Mazgāšanās eļļa sausai ādai rūpējas par mazuļa ādu mazgāšanas laikā. Tā maigi attīra , ilgtspējīgi baro un aizsargā no kaļķakmens sausinošās iedarbības, atstājot aizsargplēvi. Āda atgūst maigumu un komfortu.

Mustela® HYDRA BÉBÉ® ķermeņa losjons 300 ml
Palīdz nostiprināt ādas aizsargslāni, lai saglabātu tās veselīgumu, un mitrina ādu, saglabājot ūdens balansu tajā.

Mustela® Nomierinošs, mitrinošs losjons ķermenim (jutīgai ādai) 200ml
Ļoti jutīgai ādai ir īpašas vajadzības –  nomierinošs losjons nodrošina tūlītēju un ilgstošu mitrinošu  iedarbību, palīdzot bērna ādai atgūt maigumu un komfortu. 

Gaidību foto sesija 30 minūšu fotosesijai no Laba Fotostudija un Pregnacare produkti māmiņai

LuuTe ir neliels ģimenes uzņēmums, kas izaudzis kopā ar jaunākā dēliņa gaidīšanu, piedzimšanu un gandrīz jau pirmo gadiņu. Piedāvājam iegādāties apģērbu mazuļa gaidīšanas laikam un zīdīšanas laikam. 

Pasākumā izspēlēsim 50€ dāvanu karti interneta veikalā www.luute.lv, kā arī katra pasākuma apmeklētāja saņems dāvanu kuponu ar atlaides kodu pirkuma veikšanai. 

7 Day Cosmetics ir dabīga, efektīva kosmētika, kas ražota Latvijā. 7 Day Cosmetics var lietot arī bērni, grūtnieces un sievietes, kas baro bērnu ar krūti, saņemot efektīvus kosmētikus risinājumus no dabiskām sastāvdaļām.

Veselība nav viss, bet viss bez veselības nav nekas. /Sokrāts/ "G. Miežis Ārsts" būs sarūpējis dāvaniņas jaunajiem vecākiem, kas būs palīgs, kad mājās ir mazs bēbītis. 

20 komplekti Collagen Beauty shots

Kolagēns ir olbaltumviela, kas cilvēka organismā tiek sintezēta dabiski. Šī olbaltumviela ir viens no vissvarīgākajiem ādas elementiem un veido vairāk nekā 70% ādas svara. Kolagēnam ir unikālas īpašības: tas uzlabo ādas elastību, tvirtumu un atjaunošanos.

Uz tikšanos 22. maijā

Māmiņu Kluba Vecāku Skolas konferencē

"Gatavi Mazulim"!

Uzziņai: 67350750, Māmiņu Klubs

REZERVĒ VIETU SEV UN PARTNERIM ŠEIT->>>