Kad ar pārtikas magniju par maz, ņem Magnesium Diasporal!

Kad ar pārtikas magniju par maz, ņem Magnesium Diasporal!

04. Jun 2014, 09:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man ir ļoti laba daktere, kas vienmēr vispirms - pirms jebkuru zāļu, preparātu, uztura bagātinātāju lietošanas iesaka izmēģināt uzlabot veselību citos veidos. Tā tas bija arī šajā reizē, izlemjot par labu uztura maiņai. Manā gadījumā gan ar attiecīgiem produktiem, kas satur magniju, tomēr bija par maz. Rādītāji uzlabojumus atainoja pavisam minimālus.

Ko darīt? Nu neko, jādzer magnijs. Sākumā nopirku aptiekā parastāko magniju, kāds tur vispār bija. Nepatika tā pēcgarša, un arī līdzi burciņu ne vienmēr varēju paņemt. Pēc tam nolēmu izmēģināt Māmiņu Kluba piedāvājumā savu laimi - pieteicos magnija testiem.

Saņēmu apstiprinājumu, ka varu doties pēc sava produkta - Magnesium Diasporal. Palasīju arī citu māmiņu un topošo māmiņu atsauksmes par šo produktu, secinājums bija - tam jābūt garšīgam un labam.

Un tieši tā tas arī bija!

Garšo pēc citroniem, ērtas, glītas mazas, vienmēr līdzi paņemamas paciņas. Pie tam - tajās ir nepieciešamā magnija diennakts deva. Lietošana - pavisam superviegla - vienkārši jāatplēš mazā paciņa un saturs jāieber mutē. Tur tas arī izkūst un nokļūst tur, kur visvairāk vajadzīgs!

Paldies Māmiņu Klubam!

Māmiņa Līva