Globifer dabiskā hēma dzelzs

Globifer dabiskā hēma dzelzs

09. Nov 2020, 13:59 Kristine90 Kristine90

Lieta tāda,ka trešā trimestra sākumā pēc nodotajām asins analīzēm bija redzams, ka ir samazinājies Feritīna līmenis jeb dzelzs “krājumi” manā organismā. Papildus jutu izteiktu noguruma un bezspēka sajūtu, kā rezultātā lielākoties pavadīju laiku mājās atpūšoties. Lai samazinātu dzelzs deficītu, sāku lietot Ferretab tabletes. Taču dzelzs “krājumu” indikators vēl vairāk samazinājās, līdz ar to mans ārsts ieteica lietot Globifer hēma dzelzi.

Lai nerastos tāda pati situācija kā ar Ferretab tabletēm, sākumā vēlējos izlasīt pieejamo informāciju un atsaukmes par Globifer dzelzs hēma preparātu. Sociālajos tīklos Māmiņu klubs piedāvāja lielisku iespēju pieteikties bezmaksas Globifer testam, un es pieteicos.

Globifer uztura bagātinātāju lietoju jau vairāk kā mēnesi pa vienai tabletei dienā, un pēc pēdējām nodotajām asins analizēm Feritīna līmenis ir pakāpies par 2 iedaļām. Tāpat arī nogurums un bezspēks ir samazinājies. Katru dienu varu iziet pastaigāties.

Globifer var lietot ar jebkuru pārtikas produktu, kur, piemēram, Ferretab tabletes nevar lietot ar kofeīna saturošiem un piena produktiem. Kā arī neesmu novērojusi blakusparādības Globifer tabletēm. 

Jāatzīmē, ka Globifer cenas ziņā maksā vairāk kā citi dzelzs uztura bagātinātāji, un tabletes lielums ir aptuveni 2 cm, kas var sagādāt nelielas grūtības to norīt.

Kopumā esmu apmierinātā ar rezultātu un plānoju lietot Globifer hēma dzelzi arī pēc bērniņa piedzimšanas.

 

Kristine90 Kristine90 31. Dec 2020, 14:47

sandrav, piekrītu par garšu, jo grūtniecēm tik tiešām ir smalka garšas izjūta. Kā jau minēju rakstā, arī pēc grūtniecības joprojām lietoju Globifer. Analīzes plānoju nodot janvāra sākumā, tad arī atgriezīšos ar komentāru par feritīna līmeni.

sandrav sandrav 11. Dec 2020, 20:32

Ārts šos arī ieteica, jo 30.nedēļā feritīns nokritās uz pusi(dzeru 2.ned,vēl neesmu veikusi analīzes). Pirms šīm dzēru Tothema(garša nav super-ātri piegriežās,nokrāsoja zobus pelēkus,jādzer no salmiņa-zobārsta ieteikums),šīs super,nav milzīgas ar ēdienu aiziet perfekti,un galvenais,ka nejūt garšu,jo kā jau zināms mums ar tām apetītēm un garšu izjūtām- nu taaaa.. 😀