Esi gaidībās? Nāc vingrot uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu!

Esi gaidībās? Nāc vingrot uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu!

04. Jan 12:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kustība uzlabo noskaņojumu, vairo prieku un stiprina veselību. Tieši tāpēc ir svarīgi par fizisko aktivitāti neaizmirst arī gaidību laikā!

Māmiņu Kluba Vecāku skola topošās māmiņas aicina uz grūtnieču vingrošanu kopā ar treneri Gitu Rebeku!

Grūtnieču vingrošanas nodarbībās varēsi ne tikai izkustēties zinoša pasniedzēja uzraudzībā, bet arī satikt citas topošās māmiņas, kā arī uzņemt lielu devu prieka un endorfīnus, kas tavu dienu padarīs vēl pozitīvāku. Nodarbības notiek Māmiņu Kluba mājīgajās telpās nelielās grupās.

REĢISTRĒJIES VINGROŠANAS NODARBĪBĀM ŠEIT

Kāpēc gaidību laikā vajadzētu vingrot?

Fiziskās aktivitātes grūtniecības laikā svarīgas ne tikai topošās māmiņas fiziskai, bet arī emocionālai labsajūtai, jo sniedz nodarbību laikā iespēju satikt citas mammas, saņemt emocionālo atbalstu un kopības sajūtu. Tāpat arī ne mazāks svarīgi – daudzveidībās kustības palīdzēs trenēt tavu izturību, mobilitāti, koordināciju, lai labāk sagatavotos dzemdībām.

Vēl viens būtisks faktors, kāpēc gaidību laikā ieteicams vingrot un būt fiziski aktīvai, – fiziskās aktivitātes nodrošina bērniņa veselīgu attīstību un veselību.

REĢISTRĒJIES VINGROŠANAS NODARBĪBĀM ŠEIT

Grūtnieču vingrošanas nodarbības Māmiņu Kluba Vecāku skolā vada topošā vecmāte Gita Rebeka, kura Rīgas Stradiņa universitātes studiju ietvaros apguvusi arī vingrošanu ergonomiku un rehabilitāciju grūtniecēm.

Gita Rebeka apguvusi arī C kategorijas treneru kursus un pasniedz vingrošanas nodarbības grūtniecēm un fitnesa deju nodarbības sievietēm.

Interesants fakts par treneri: Gita Rebeka ieguvusi maģistra grādu operdziedāšanā, tāpēc ar savu pieredzi dziedāšanā var dalīties arī ar plašām zināšanām un knifiņiem par to, kā labāk pārvaldīt elpošanu, jo, kā zināms, pareiza elpošana ir ļoti svarīga dzemdību procesā.