Dzemdību kursi mazās grupās ZOOM platformā no 13. maija

Dzemdību kursi mazās grupās ZOOM platformā no 13. maija

09. May 2021, 23:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kopā ar Māmiņu Kluba speciālistiem no 13.maija piedāvājam Tev un partnerim piedalīties dzemdību kursos 1:1 ar speciālistu, izjūtot klātienes esamību, ZOOM platformā!

DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSI ZOOM.US PLATFORMĀ

 

Kā tas notiks?

Četros darba dienu vakaros aicinām uz Dzemdību sagatavošanas kursu 4 lekciju ciklu:

“Grūtniecības norise, pēdējais trimestris, uzturs, veselība” 13. maijā plkst. 18.00-20.00, vada vecmāte Agnese Lemeševska

Grūtniecības laiks ir jautājumu un neziņas pilns, rūpējoties ne tikai par sevi, bet arī par augošo mazulīti puncī. Lekcijas laikā vecmāte pieskarsies tēmām, kas skars pēdējās grūtniecības nedēļas, iespējamās problēmas un risinājumus, brīdinājuma signālus, kuriem pievērst uzmanību un veselības aspektus, nodrošinot topošo māmiņu un gaidāmo mazulīti ar pietiekamu skābekļa un uzturvielu daudzumu.

"Gatavošanās dzemdībām un dzemdības soli pa solim”  20. maijā 18.00-20.00, vada vecmāte Agnese Lemeševska

Gatavošanās dzemdībām sākas krietni, krietni pirms dzemdību datuma ar mazuļa pūriņa sarūpēšanu, dzemdību plāna izveidi un partnera sagatavošanos skaistajam notikumam. Šīs lekcijas laikā uzzināsi, kad doties uz slimnīcu, kas jāņem vērā, kā notiek dzemdības soli pa solim, kā partneris var Tevi atbalstīt. Tāpat vecmāte parādīs pozas un elpošanas vingrinājumus, kas būs noderīgi dzemdību laikā, jo dzemdības tomēr ir un paliek darbs, kas rezultējas ar skaisto notikumu- mazulīša ienākšanu pasaulē.

“Jaundzimušā aprūpe pirmajās dienās pēc dzemdībām” 27. maijā 

Pirmajās dienās, kad māmiņa atrodas stacionārā, aprūpē talkā nāk medmāsa, tomēr zināšanas par to, kad mazulītis pakakās, kā apkopt viņa ādiņu, saģērbt un kad mainīt autiņbiksītes, jāzina ikvienam jaunajam vecākam. Šīs lekcijas laikā uzzināsi knifiņus jaundzimušā turēšanā, celšanā, nomierināšanā, aprūpē.

“Krūts ēdināšanas ABC ”  3. jūnijā,  vada Zīdīšanas konsultants IBCLC, Latvijas Zīdīšanas veicināšanas konsultantu asociācijas dibinātāja Sandra Lase

Labākais ēdiens, ko vari sniegt bēbītim, ir māmiņas piens. Krūts ēdināšanas ABC iegūsi pamata zināšanas sekmīgas zīdīšanas uzsākšanā, ieteikumus labākajām pozām un to, kad īsti barot jaundzimušo- pēc režīma vai pēc pieprasījuma. Tāpat Sandra Lase padalīsies zināšanās, kā tikt galā ar pirmajām piena krīzēm un kā mazināt piena sastrēgumus.

Izvēlies 4 lekciju dzemdību kursus ZOOM platformā:

- Nelielas grupas līdz 10 pāriem

- Klātbūtnes sajūta 

- Individuāla pieeja

- Iespēja komunicēt ar speciālistu

- Atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem

- Praktiska līdzdarbošanās

- Pieejams ieraksts pēc lekcijas

- Dāvaniņas Tev izvēlētā pakomātā gluži kā klātienes lekcijās

- Sertifikāts par kursu pabeigšanu

DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSI ZOOM.US PLATFORMĀ