DISKUSIJA: Vai esi baudījusi hennas zīmējumu iedvesmojošo spēku grūtniecības laikā?

DISKUSIJA: Vai esi baudījusi hennas zīmējumu iedvesmojošo spēku grūtniecības laikā?

19. Feb 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sarunā ar Inesi Dāvidsoni, kas topošās māmiņas iepriecina ar hennas zīmējumiem, uzzinājām, patiesībā, ļoti daudz. Gaidību laiks ir neatkārtojams laiks sievietes dzīvē, sākam sevi vairāk lutināt, gatavojamies tikšanās brīdim ar bērniņu. Mācāmies atslābināties un gaidām savu maģisko dienu. Viens no veidiem, kā senāk šo dienu gaidīja - bija hennas zīmēšana uz sievietes ķermeņa. Tieši grūtnieces bijušas tās, kas tikušas īpaši apzīmētas ar mērķi - tīri meditatīvi būt saskaņā ar savu ķermeni, gūt mieru un atslābināties. Tāpat kādreiz ar hennu tika izdaiļotas līgavas pirms kāzām. Tas bija kā veiksmes un laimes vēlējums.

Hennas pulveri senie beduīni klāja sev uz ādas, un tas pasargāja no saules apdegumiem. Arī mūsdienās henna pasargā pret apdegumiem, tai ir atvēsinošs efekts, un ādu ar hennas pastu var atvēsināt arī, ja gadījies virtuvē apdedzināties. Pastā var likt arī lavandu, tējas koku, bet arī citas dabīgās, ēteriskās eļļas, lai mentāli iedarbotos uz cilvēka prātu, sniegtu nomierinošu, relaksējošu efektu.

Mūsu spēks izpaužas brīdī, kad gaidām mazuli

Katra sieviete vēlas būt skaista, būt mīlēta un vēlas mīlēt un pieņemt arī sevi, savu ķermeni. Katrā no mums dzimst atslēgas jautājumi arī attiecībā uz savām jūtām.

Katrā hennas rakstā slēpjas simboli, līdz ar to - katrs zīmējums var nozīmēt ko citu. Piemēram, 3 ziediņi - Guru, Jupiters, tēvs, vīrs, Dievs, sievišķības, mīlestības, uzticības elementi. Mandala arī tāpat - apaļš kopums, kas sevī ietver dažādus simbolus un aug uz āru. Mandalas, kas iezīmētas plaukstās, ļoti spēcīgi iedarbojas pat psihiski, līdzsvarojot enerģētiku. Henna ir tā, kas raisa jutekliskumu, rotaļīgumu. Ar šo zīmējumu palīdzību varam vēlēt sev ko īpašu un sakārtot savu iekšējo pasauli.

Vai esi baudījusi hennas zīmējumu iedvesmojošo spēku grūtniecības laikā?

Dalies pieredzē tepat, komentāru joslā!

Māmiņu Klubs